Percival Y Arturo

Páginas: 3 (634 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2012
Artus
El rey Artus quan va néixer va ser entregat a Merlí i aquest va entregar el nen a Sir Ector . Al complir els 16 anys va anar a Londres amb el seu padrastre i germanastre , on hi havia l’excabilubr deien que qui la arranques de la pedra on estava clavada seria el futur rey. Artús l a va treure i Merlí li va confessar que era fill del rei Uther però lo tant el futur Rey.
El rey Artusnéixer de una relació d’ una nit entre Igraine , duquessa de Tintagel i esposa de Gorlois y el rey Uther , el qual va utilitzar els poders de Merlí per transformar-se en Gorlois i poder anar alllit amb Ygraine.
Al ser rei va tenir que complir amb la tasca de governar tota Bretanya , amb la ajuda dels seus fidels cavallers de la taula rodona. La seva missió mes important va ser trobar elsant graal
Els secrets de el sant graal i excalibur
Sant Graal: Es el cali que busca els cavallers de la taula rodona,. El sant graal , es el cali que va utilitzar Jesús en l’ últim sopar per que elsseus deixebles en beguessin el vi. A part de ser una llegenda cristiana també va ser una llegenda celta en la Època Medieval.
La llegenda deia que el Sant Graal tenia el poder de curar i retornarla prosperitat si un cavaller de cor pur trobes el Graal i contestes be a les preguntes que aquest li feia. Artus i els seus cavallers comença’n a buscar el cali perquè al rei se li apareix en unavisió. La busqueda es fa mes intensa quan Artus es posa malalt.
Excalibur : Es l’ espasa del rey Artus i la que va identificar-lo com a rei. L’ espasa va ser creada per la dama del llac, però no esuna espasa qualsevol ja que te una sèrie de poders que la diferencien de les espases dels altres cavallers del regne .
Excalibur es un símbol de poder , força i orgull. La fi de l’ espasa no esferir si no ajusticiar . Excalibur es la espasa de la llum que mostrarà el seu efecte destructor davant les tenebres , que mostra la veritat davant els que fugen de la ignorància i l’ egoisme i que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arturo
  • Arturo
  • Arturo
  • Arturo
  • Arturo
  • arturo
  • Arturo
  • arturo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS