perfume

Páginas: 3 (671 palabras) Publicado: 11 de junio de 2014

1.-Compareu l’argument de la novel·la amb el de la pel·lícula i assenyaleu les diferències significatives si n’hi ha entre els dos.
Un aspecte que també estaria bé comparar, seria el comportamenten el llibre i en la pel·lícula del personatge principal, ja que en la pel·lícula no solament ho mostren com un assassí, si no que també ho mostren com un boig, a comparació amb el personatge delllibre el qual és descrit com un geni sistemàtic, i en la pel·lícula perd una mica si sistema d'elecció al moment d'executar a les seves víctimes, ja que en la pel·lícula no solament mata a joves bellessi no també mata a una prostituta i això fa que la història del llibre perdi el sentit ja que per poder aconseguir el millor perfum del món tènia que usar l'essència de dones joves i verges.

2.-Elprotagonista, Grenouille, gairebé no parla. Com se’ns presenta en la pel·lícula, com se substitueix aquesta qualitat?
És un home callat, sembla que no vol fer cap mal a ningú, però quan coneix al’expert amb fer perfums i ell l’ajuda, podem veure que ja comença a matar a colque dona i des de aquest moment veiem que no es un personatge bo.

3.-RECERCA: Per fer l’escena del final, quan a la plaçaon havien de fer l’ajusticiament tothom comença a fer l’amor, feren falta mes de 700 externs. Però 50 eren actors d’una companyia de teatre i dansa catalana. Quina? Cerca breument informació d’aquestacompanyia, les obres recents que ha representat.

4.-Els espais. La pel·lícula esta ambientada a París i a Grasse. Cerca informació d’aquesta ciutat i explica per què deu ser important pel que fal’argument.
Grasse: es la capital de la regió de la Provença Oriental, destaca com a centre mundial de la indústria dedicada a l'elaboració de perfums i fragàncies. La localitat de Grasse serveixd'escenari de gran part de la novel·la El perfum, de Patrick Süskind.

5.-El rodatge. Bona part de la pel·lícula esta rodada a Catalunya. Cerca aquests espais i les escenes que s’hi van rodar.
El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El perfume
  • Perfume
  • perfumes
  • EL PERFUME
  • el perfume
  • el perfume
  • El Perfume
  • El Perfume

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS