Perillositat Màxima

Páginas: 54 (13389 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2014
INDEX GENERAL

DOCUMENT Nº 2. PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PARTICULARS.

1. - DEFINICIÓ I ABAST DEL PLEC
2 .- MATERIALS I ELEMENTS COMPOSTOS
3. - PARTIDES D’OBRA



































ÍNDEX DETALLAT






FITXES TÈCNIQUES ESPECÍFIQUES PER AQUESTA OBRA ........................................................................163MORTERS D’INJECCIÓ: SIKADUR 52




MORTERS DE REPARACIÓ: SIKATOP ARMATEC 110 EPOCEM
SIKATOP 121
SIKATOP 122

SISTEMA DE REFORÇ AMB FIBRES DE CARBONI SIKACARBODUR

SIKADUR 30
SIKACARBODUR (FITXA TÈCNICA)
SIKACARBODUR (EXECUCIÓ)

IMPERMEABILITZACIÓ : ALKORPLAN F 35276
DUROTEX PP-300 R03PREFIB – HT

1. DEFINICIÓ I ABAST DEL PLEC
1.1. OBJECTE DEL PLEC

El present Plec de Prescripcions Tècniques Particulars té per objecte definir les obres i instal.lacions necessaris per tal de realitzar en el projecte:

PROJECTE DE REHABILITACIÓ DEL PONT DEL TORRENT PREGÓ AL PK 7+510 DE LA CG. NÚM 2.
Parròquia d’Encamp

i tots els treballs dels diferents oficis queintervenen per a la total realització del projecte, inclosos tots els materials i mitjans auxiliars, amb estricta subjecció als documents que constitueixen el mateix. Així mateix, es complementen amb els corresponents Reglaments Tècnics, Fitxes deproducte dels fabricants i normatives i disposicions aplicables subsidiàriament.

1.2. DESCRIPCIÓ DE LES OBRES

Les obres que han de realitzar-se d'acordamb aquest Plec de Condicions Tècniques són les que queden descrites en la resta de documents que configuren aquest projecte: Memòria, Quadre de Preus, Pressupost i Plànols juntament amb els annexes d’acompanyament.


1.2.1 Descripció de l’Obra de Fàbrica

L’obra de fàbrica està formada per un viaducte a mig vessant que permet el pas de la carretera general 2 sobre el barranc del Torrent delPregó. El viaducte es resol amb tres trams isostàtics de llum variable formats, cada un d’ells, per deu bigues T prefabricades sobre les quals s’ha disposat una llosa de compressió de formigó armat.

La geometria del viaducte s’adapta a les necessitats del terreny configurant una planta de tipus trapezoïdal, de manera que la llum dels trams és més llarga en el costat vall que en el costatmuntanya.

TRAM
1
2
3
TOTAL: 1+2+3
LLUM COSTAT MUNTANYA
8,20 m
21,95 m
8,20 m
38,35 m
LLUM COSTAT VALL
18,15 m
24,60 m
21,40 m
64,15 m

D’acord al quadre anterior, la longitud del viaducte és de 38,35 m en el costat muntanya i de 64,15 m en el costat vall.

Les bigues, de longitud variable segons tram i posició, recolzen en cap ponts de formigó armat d’una alçada compresa entreels 7 i els 9 m i en dos piles de formigó armat tipus PI d’alçada visible compresa entre els 4 i els 8 m.

En la part inferior del pont existeix una plataforma sensiblement horitzontal que s’ha aconseguit mitjançant la construcció d’un mur d’escullera de fins a 4,00 m d’alçada i el corresponent reomplert de material.

L’ample del tauler és també lleugerament variable i està compres entre19,00 i 19,20 m

Superiorment, el viaducte està equipat amb dos voreres de 2,25 m d’ample acabades amb formigó i equipades amb les corresponents baranes metàl·liques i barreres de protecció tipus bi-ona. Entre les dues voreres resta un ample variable de 14,5 a 14,7 m destinats a 4 carrils de circulació i dos vorals de 50 cm cada un.

El viaducte no està equipat amb cap junta de dilatació.Hidràulicament, el torrent Pregó està capturat en l’àrea de descans existent en el costat muntanya del viaducte. El torrent es condueix mitjançant un tub soterrat fins al cap pont del costat Canillo i es baixa també de forma conduïda i soterrada a la part inferior del mur d’escullera o aboca per gravetat.

1.2.2 Danys i patologies detectades.

L’obra de fàbrica ha estat objecte d’una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Maximas
  • Lo Maximo
  • maximo
  • Maxima
  • lo maximo
  • Maximas
  • maximo
  • MAXIMA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS