Periodismo

Páginas: 2 (437 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2012
El Sant Andreu aconsegueix tres punts màgics al camp del Badalona

Aquesta jornada s'enfrontaven el C.F.Badalona i U.E Sant Andreu, en un partit molt competitiu i dificultós per ambdós equips.
ElSant Andreu s'ha trobat més còmode durant el partit i es troba a la zona mitja, mentre que el Badalona que estrenava un nou disseny de samarreta, no ha pogut aconseguir cap punt i es manté en laonzena posició.

El domini del partit des d'un principi va ser equilibrat, ja que durant els primers minuts de joc tant el Badalona com el Sant Andreu van arribar constanment a porteria a travès dejugades ben filades i contraatacs.

Al minut 6 de partit les de Sant Andreu, a travès de la seva capitana Carla, van tindre una primera oportunitat mitjançant amb un xut de falta que va impedir laportera del Badalona Mixu, amb una gran intervenció. Seguidament, al minut 9, les badalonines amb un contratac espectacular, van deixar escapar el seu primer gol, gràcies a la bona acció defensiva de Mar.Contínuament, els dos equips filaven jugades que acabaven sense èxit, però al minut 12 de partit, arribava el primer gol del Sant Andreu, amb una gran jugada conjunta que acabava culminant Carla ambun xut des de fora de l'àrea amb gran potència.

Tot i aixó, el Badalona no es rendeix i segueix arribant a la porteria contrària sense fortuna fins que al minut 30 arriba el segon gol del SantAndreu; la autora en aquest cas es Adri amb un xut que arriba a l'esquadra de la porteria contrària e impossible de parar.
Quan en aquests moments, el partit estava encarrilat i era totalment satisfactoriper el Sant Andreu, el C.F Badalona no escatima en intents i segueix lluitant, filant diverses jugades i passades interiors fins al final de la primera part.

A la segona part, la tònica del partitsegueix igual fins que al minut 68 arriba el primer i únic gol de les badalonines a travès de Yose, desprès de que l'equip desaprofitès una sèrie de jugades que havien culminat amb la pilota als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Periodista
  • Periodismo
  • Periodismo
  • Periodico
  • Periodicos
  • Periodista
  • Periodismo
  • El Periodico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS