personalidad antisocial

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2013

Els trastorns de la personalitat son definits i clasificats segons dos propostes influients: la proposta de Millon i la del DSM-IV. Tot i això, en aquest treball s’ha contemplat una altreclassificació seguint el criteri de Robert Hare.
1.MILLON:
Millon es posiciona de forma crítica respecte les classificaions inicials del DSM, per la tendencia a destacar les conductes delictives.
Proposauna taxonomía que combina en una matriu de “4x2”, describint un total d’11 patrons de personalitat teórics; “els fanfarrons”, això són, els psicópates, es trobaries entre les personalitatsindependents, es a dir, les personalitats amb greus dificultats en les relacions interpersonals. Son activament independents, amb la necessitat de probar continuamenst la seva superioritat.
Entre els“fanfarrons” trobem tant individus delincuents com persones considerades “triunfadors” en mons com en el dels negocis, la política i l’esport.
Característiques Clíniquess (Descriptores Clínicos de Millon):a-Nivell comportamental. Son impulsius, imprudents, poc previsors, amb tendencia a planificar poc els seus actes. A nivell interpersonal: irresponsable, no es de fiar, rebutja voluntariament fer-secàrrec de responsabilitats o bé no es capaç d’asumir-les tot i que les accepti. Transgradeix de las normes socials i viola el det dels demés.
b- Nivell fenomenológic. A nivell cognitiu: distorsionscognitives, menosprecia els ideals i valors tradicionals, pensa que necessita ser agresor si no vol ser la víctima. Autoimatge: autónom, es veu a si mateix al marge de lleialtats personals i restriccionssocials, dóna gran valor a la llibertat, però a la seva.
c-Nivell intrapsíquic. Dintre d’aquest nivel es distingeix per ser impulsiu, tot y que aquets impulsos es descarreguen de forma precipitada sensecausar-li cap tipus de culpa. Caracteritzat per la indisciplina, la tolerancia a la frustració és molt baixa.
d- Nivell biofísic. Estat d’ànim inestable, son persones dures, irritables,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • personalidad antisocial
  • Personalidad Antisocial
  • Trastorno antisocial de la personalidad (dsmiv)
  • Trastorno antisocial de la personalidad
  • PERSONALIDAD HISTRIÓNICA VS. PERSONALIDAD ANTISOCIAL
  • Trastorno De Personalidad Antisocial
  • “Trastorno antisocial de la personalidad”
  • Trastorno antisocial de la personalidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS