Personatges Ana Frank

Páginas: 2 (441 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2012
sonatges ana fankANA FRANK: Personatge principal. Autora i protagonista del llibre. Atès que és una autobiografia, en tot el diari es descriuen els canvis emocionals i de caràcter que va adquirintAna en tot el temps. És madura, de caràcter fort, lluitador i intel · ligent. És molt sensible i humana davant tot el que li passa. Té l'aspiració de convertir-se en escriptora algun dia i realitzaanàlisi de gran profunditat i saviesa per a la seva edat.
SR.OTTO FRANK: Personatge secundari. Pare d'Ana, anomenat d'afecte Pim. El més discret de tots. La bondat personificada. És de gran cor inoblesa, pacient i amable. És l'únic supervivent dels inquilins de l'annex.
SRA. EDITH FRANK: Personatge secundari. Mare de Ana Gran conversadora però jutja molt els actes d'Ana, és sarcàstica i durant laprimera etapa Ana tenia mala relació amb ella
MARGOT: Personatge secundari. Germana de Ana Gairebé no parla, és tractada com una nena mimada per la seva mare i menja molt poc. És sensible i bona ambla seva germana.
SR. Van Daan: Personatge secundari. Gairebé no hi ha referències de la seva forma de ser.
SRA. Van Daan: Personatge secundari. Nom complet: Petronella Van Daan. És de granactivitat, coqueta. Ana la considera la provocadora, la causa de totes les disputes i poc intel · ligent. Constantment baralla amb el seu marit i igual que és egoista i mesquina.
PETER: Personatgesecundari. Taciturn i apagat la major part del temps. Després d'un any a l'annex, entaula una relació d'amistat amb Ana, ja que també se sent sol i sense tendresa.
ALBERT Dussel: Personatge secundari. 54anys d'edat. Dentista, rondinaire i infantil. Es podria dir que és poc intel · ligent.
KOOPHUIS: Personatge secundari. Protector dels inquilins de l'annex. Demostra un coratge admirable tot i estarmalalt d'úlcera. Sempre està de bon humor. La senzillesa en persona.
ELLIE: Personatge secundari. Protectora dels inquilins de l'annex. Taquidactilógrafa de 23 anys. No és melindrosa. La més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ana Frank
  • Ana Frank
  • ana frank
  • Ana Frank
  • ana frank
  • ana frank
  • ana frank
  • ana frank

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS