Personatges Ciudad de Dios

Páginas: 4 (778 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013
Buscapé: Abans de cumplir els 11 anys, s’instal•la en la favela de Ciudad de Dios amb la seva família i des de llavors, la seva vida es veu marcada per la pobresa, la violència i la exclusió socialque es viu en aquesta ciutat de Brasil. El seu germà gran, Marreco, va formar part dels majors delinqüents durant la seva infància. Tant ell com el seu germà ajuden al seu pare en el negoci de peixaterencara que no ho fan amb ganes. Buscapé lluita pel seu futur fent el que més li agrada, tirar fotos. Per això, des de la infància, es busca la vida per aconseguir-ho fins que un cop de sort farealitat el seu somni de ser fotògraf i de guanyar-se la vida honradament.
És un noi tranquil, tímid, que intenta mantenir-se al marge de la violència i els robatoris, encara que en algun moment del filmestà a punt de caure-hi per poder sortir endavant, però la seva falta de valentia el fa retrocedir quan està a punt de fer-ho. Aconsegueix el seu somni gracies a una foto feta a Zé Pequeño encara queell creu que això li portarà problemes. Però, al contrari del que ell pensava, Zé Pequeño busca la seva ajuda per donar-se a conèixer.

Dadinho o Zé Pequeño: Des de ben petit, Dadinho es va rodejarde grans delinqüents de la favela. Va anar aprenent d’ells fins que va destacar per les seves idees. La necessitat de sentir-se poderós el va fer cometre molts delictes. El seu millor amic és Bené isempre l’acompanya. Dadinho creix i veu que els que realment tenen el poder de la favela són els que trafiquen drogues. Les seves ganes de ser el més poderós fa que mica a mica aconsegueixi tot eltràfic de drogues a Ciudad de Dios. Quan compleix la majoria d’edat és més conegut com a Zé pequeño. El seu somni és ser el líder de tots. La relació de Zé Pequeño amb Buscapé gairebé és inexistent però percomplir els seus somnis es necessiten. Zé Pequeño busca poder i que tothom el reconeixi i l’admiri. Buscapé necessita una fotografia per entrar en el món de la premsa. La seva relació és freda i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciudad de dios
  • Ciudad De Dios
  • La ciudad de DIOS
  • ciudad de Dios
  • ciudad de dios
  • La ciudad de Dios
  • Ciudad De Dios
  • Ciudad de Dios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS