Personatjes de Mar i Cel

Páginas: 3 (532 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2013
Blanca

És la protagonista de l'obra juntament amb Saïd. És cristiana i està presonera en el vaixell. És la filla de Carles i es la cosina de Ferran. Quan van ser assaltats per el vaixell musulmà,a ella la portaven cap a un convent per fer-la monja. És una dona sensible i que és molt religiosa, això ho podem observar quan es posa a plorar per les paraules que diu Saïd i durant tota la obraestà pensant de si el que fa és correcte segons la religió cristiana.

La seva família la volien casar amb el seu cosí Ferran, però no la pressionen en cap moment perquè es casi amb ell.

Saïd

Ésel capità del vaixell musulmà. Al principi de la obra es presenta com un home dur i que és respectat per part dels altres corsaris però a mida que va transcorrent la obra es va fent més sensible percausa del amor que sent per Blanca. Mostra una actitud agressiva respecte als presoners cristians i especialment per Carles, el pare de Blanca. Al final de la obra mor juntament amb Blanca. El seu pareera musulmà i la seva mare era cristiana.

Carles

És el pare de Blanca i el capità del vaixell cristià que va ser assaltat pels musulmans i sempre assumeix aquest paper mentre estan presoners.Sempre mostra una actitud de rebuig respecte al amor que senten Blanca i Saïd. Al final de la obra intenta matar a Saïd però per error fereix a Blanca i aquest és el fet per el qual es tiren al mar permorir junts.

-Àngel Guimerà : Teatre-

Ferran

És el cosí de Blanca. La seva família el volien fer casar amb Blanca. Al final de la obra es posa de part de la seva cosina i Saïd i els intentaajudar oferin'ls-hi una barca perquè puguin escapar del vaixell i anar cap a Alger.

Joanot

És un cristià que està amb la tripulació del vaixell musulmà. Té un paper important en la obra pel fetde que és el que allibera als cristians i aquests pogueren fer-se amb el poder del vaixell. Sempre segueix les ordres que se li manen i Saïd per recompensar-lo el va nombrar com al segon més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mar i Cel
  • Mar i cel
  • Mar i cel
  • Resum De "Mar I Cel"
  • Mar I Cel
  • mar i cel
  • Mar i cel
  • Resumen Mar I Cel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS