Perspectiva Clasica

Páginas: 2 (407 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2012
1. A partir dels diferents materials, identifiqueu postures a favor i en contra d’Eurovegas i analitzeu-les des de la perspectiva clàssica de les actituds, identificant en cada cassubjectes-actituds-objectes.
La proximitat de la obertura d’un centre d’Oci com Eurovegas genera
una polèmica entre els que estàn a favor i en contra de la seva implantació.

Si analitzem aquesta polèmica desdeuna perspectiva clàsica de las
actituts, aquestes, es refiereixen a la posició dels subjetes (grups
socials “enfrentats”: partidaris del joc a favor, i detractors d’aquesta mena de negocis i totlo que els envolta (vici, prostitució, violència).

Respecte al objete (Casinos, macro centres d’oci). Como constructo, la actitut dels grups del no partidaris del joc,que se manifiesten en contra, tenen la idea, aplicant el model tridimensional, a nivel cognitiu de que aquesta mena de negoci malmet els principis d’una societat on el diner s’ha de guanyar amb esforç, plantejant-lo com unintent de adoctrinamient cap a la perdúa de valors, el vici, etc, per lo què a nivell evaluatiu se posiciona desfavorablement, i a nivel conductual, s’han d’emprendre accions, fer comunicats a la premsa,tv i fins i tot a mítings polítics per manifestar el seu desacord, obrint la polèmica social.

L’altre grup manifiesta una actitud a favor defenent la idea a nivel
cognitiu, d’aquesta mena denegocis son necessaris, ja que es imprescindible donat el momento económic per el que pasa el nostre País, la creació de noves oportunitats i llocs de treball que ajudin a aixecar la economía.



Siel missatge es realitza amb una estructura ordenada dels arguments i organizació del contingut, fà que la seva influència sigui major.


3. Quins donen les detractores?
En primer lloc,independentment de la ubicació les critiques es van centrar en la poca transparència de les negociacions. No estaba gaire clar quines de les parts portaven ja temps parlant a esquenes de la opinió...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Perspectiva clásica y discursiva. obesidad
  • Las Troyanas: Un Análisis Desde La Perspectiva Clásica
  • Perspectiva
  • perspectiva
  • Perspectivas
  • Perspectivas
  • La Perspectiva
  • Perspectiva

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS