Photoshop Cs3

Páginas: 18 (4412 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2011
ADOBE PHOTOSHOP CS3

XEVI PORRAS

CAPÍTOL 1: NOVETATS
Millores enfocades a la productivitat
Interface més eficaç
Aprofita al màxim els elements acoblables que s’ajusten de forma automàtica, els ajusts preestablerts de l’espai de treball per les tasques especialitzades així com altres ajusts amb molta precisió per millorar la interface.
Informes amb Zoomify
Exporti imatges amb resolucionscomplerta en format Zoomify per poder veure-les a Internet o enviar-les per correu electrònic sense tenir que baixar abans la resolució.
Adobe Bridge CS3 amb piles y filtres
Organitzi i gestioni les seves imatges amb les noves eines disponibles a Adobe Bridge: la eina Lupa, els filtres i les piles.
Millores en la impressió
Pot tenir més control en la qualitat de la impressió gràcies a lescaracterístiques de gestió del color i a les funcions millorades de previsualització de la impressió.
Adobe Device Central
Pot fer i visualitzar il·lustracions per telèfons i altres dispositius mòbils. A més, té la possibilitat de previsualitzar com queden les fotografies en els diferents dispositius.
RAW de càmera de pròxima generació
Processi dades RAW -amb enorme qualitat- més de 150 modelsde càmeres digitals. També el processament de RAW de càmera és aplicable a arxius JPEG i TIFF.
Millores en la edició d’imatges
Filtres intel·ligents
Conservi la integritat de les dades de les imatges al mateix temps que les millora mitjançant filtres intel·ligents i flexibles. Aquests filtres es poden afegir, substituir, o tornar a editar sempre que es desitgi.
Conversió en blanc i negreCanviï de forma ràpida l’assignació dels colors de les imatges per convertir-les en monocromes o se li pot demanar a Photoshop que analitzi la imatge i recomani els ajusts de conversió més adients.

Corbes millorades
Pot fer servir els ajusts preestablerts de correcció del color per aplicar ajusts automàtics a les corbes. També pot crear els seus propis ajusts preestablerts per les corbes.
Ajustde la clonació i la correcció amb previsualització de superposicions.
Mantingui sota control varis orígens de clonació i mentrestant rota cada un d’ells i canvia la seva escala. A més pot veure una superposició de l’origen de la clonació mentre pinta.
Funció HDR de 32 bits ampliada
Es poden Capturar diferents exposicions i combinar-les en una sola imatge HDR de 32 bits amb el màxim rang i lamàxima fidelitat amb gairebé qualsevol eina o funció de Photoshop: pinzells, capes, eines de selecció i altres funcions de filtres i ajusts de les imatges.
Millores en la composició
Eina de selecció ràpida
Seleccioni amb facilitat i precisió els objectes de formes irregulars sense tenir que traçar manualment les seves vores. Només s’ha de pintar la selecció amb una eina de pinzell i, totseguit, aplicar la funció de millora automàtica de vores de Photoshop per obtenir una excepcional exactitud en la selecció.
Funció Perfeccionar vores
Modifiqui la vora de qualsevol selecció amb els reguladors per expandir, contraure, desvanecer, o suavitzar les vores.
Perfeccionar vores és un mètode senzill i flexible per modificar les vores de qualsevol selecció.
Photomerge i la seva funcióavançada de fusió d’alineació
Aprofiti l’ajuda que li ofereix Photoshop a l’hora de crear imatges compostes avançades. Col·loqui imatges solapant el seu contingut en capes separades i deixant en mans de Photoshop l’anàlisi del contingut i la seva perfecta fusió en una imatge contínua.
Avenços en efectes tridimensionals i de moviment
Punt de fuga compatible amb dades tridimensionals
Editi les sevesimatges en perspectiva en diferents plans i des de qualsevol angle i exporti la informació tridimensional a formats que admetin les aplicacions 3D que faci servir.
Visualització tridimensional i edició de textures (Photoshop Extended)
Importi models tridimensionals, canviï la seva posició, il·luminació o interpretació, editi les seves textures i composi de la manera més senzilla models des de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Creacion de droplets, photoshop cs3
  • Área de trabajo photoshop cs3
  • Manual Photoshop Cs3 Español
  • Photoshop cs3 prueba unidad 4
  • RE: 5 funciones de Photoshop cs3
  • Photoshop cs3
  • Photoshop Cs3
  • Photoshop cs3

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS