Pianista

Páginas: 2 (268 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2012
No confondre

La Psicologia social, és la branca de la psicologia que es dedica a l'estudi de com l'entorn influeix directa o indirectament en la conducta icomportament de l'ésser humà. I la sociologia és la ciència social que es dedica a l'estudi sistemàtic de la societat, l'acció social i els grups que la conformen. Estudiacom són creades, mantingudes o canviades les organitzacions i les institucions que conformen l'estructura social, l'efecte que tenen en el comportament individual isocial, i els canvis en aquestes, producte de la interacció social.
Els sociòlegs i els psicòlegs socials comparteixen el mateix interès per estudiar com es comporta lagent en grups. Però la majoria dels sociòlegs estudia els grups des dels més petits als molt grans (societats i les seves tendències), mentre que la majoria delspsicòlegs socials estudien als individus; què pensa algú dels altres, com es veu influenciat i com es relaciona amb els altres. Això abasta estudi sobre com els grupsinflueixen en l'individu i com l'individu influeix en el grup.
El psicolegs socials quan ha d’estudiar l’èsser humà encara que l’hagi d’estudiar individualment ha detenir en compte també el grup que envolta a l’ individu en quina societat viu i com s’adapten en aquest ambient per tant aqui entra la sociologia que és la que estudia elgrup de persones que estudia la societat.

Andreea Blajanu
2n Bat A


http://yeidca.blogspot.com.es/2009/03/la-psicologia-social-y-sociologia-la.html 12.10.201215:48
http://www.webjam.com/psigeneral/tema18/$3_relacion_con_otras_areas/2009/06/20/31_psicologia_social_vs_sociologia?source=ActivityLog#Comments 12.10.2012 15:50
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Pianista
  • el Pianista
  • el pianista
  • Pianista
  • El pianista
  • El pianista
  • El Pianista
  • El Pianista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS