Pianista

Páginas: 3 (674 palabras) Publicado: 7 de septiembre de 2015

1.


Mapa d' Europa any 1900
Està situada al centre del país, a la regió de Masòvia(n'és també la capital), a la riba del riu (Wisła), a uns 350 km tant de la costa del mar Bàltic com delsCàrpats i a 523 km de Berlín.

Mapa de europa any 1920
Està situada al centre del país, a la regió de Masòvia(n'és també la capital), a la riba del riu (Wisła), a uns 350 km tant de la costa del marBàltic com dels Càrpats i a 523 km de Berlín.
Mapa d' Europa any 1945
Està situada al centre del país, a la regió de Masòvia(n'és també la capital), a la riba del riu (Wisła), a uns 350 km tant de lacosta del mar Bàltic com dels Càrpats i a 523 km de Berlín.

2.
Inicialment, els principals països aliats eren:Gran Bretanya,França( Lliure a partir del juny de 1940),Polònia, Canadà, Sud-àfrica,Austràlia i Nova Zelanda. Un cas especial és la Xina que estava en guerra amb el Japó des del 1937. Com a conseqüència de la invasió alemanya, s'hi van afegir Noruega (abril de 1940),Països Baixos iBèlgica (maig de 1940) i Grècia (octubre de 1940), que havia estat atacada per Itàlia. La Unió Soviètica tenia un pacte amb Alemanya des de l'agost de 1939 però la invasió alemanya, el juny de 1941, la vafer canviar de bàndol. El desembre de 1941 l'atac japonès a Pearl Harbor va fer que els Estats Units d'Amèrica entressin a la guerra en el bàndol aliat.
A mesura que el conflicte es decantava encontra d'Alemanya, el nombre de països en el bàndol aliat va anar augmentant. Prop del final de la guerra, els aliats van posar com a condició per entrar a les Nacions Unides que els països declaressin laguerra a Alemanya i al Japó. Això va fer que el nombre de països aliats augmentés molt, encara que la majoria d'aquests mancaven de rellevància militar i estratègica i no van tenir cap paper actiu enla guerra.

3.
Polònia ceda en el sector comunista.


4.
Ho començen a notar quan els fan anar amb un braçalet en el braç amb l' estrella de David i els apartan i els marginan fins arriba al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Pianista
  • el Pianista
  • el pianista
  • Pianista
  • El pianista
  • El pianista
  • El Pianista
  • El Pianista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS