Piel Quemada

Páginas: 4 (818 palabras) Publicado: 27 de septiembre de 2011
1.Escena dels jornalers (del minut 21:10 al minut 25:50):
1.1 Descriu què està passant en aquesta escena i vincula-ho a allò estudiat en els apunts i en l'exercici anterior.

Ell recorda quantestava en Andalusia i els amos de la terra escollia nomes a algun dels jornalers i ell es quedava sense treballa, arribava a casa amb les mans buides, per que no hi havia feina suficients, ja que elsamos nomes los llogava quant hi havia feina.

2. Escena del bar (del minut 49:46 al minut 52:30 i del minut 53:25 al minut 57:14 :
2.1 En aquesta escena hi ha representades les dues actituds delsautòctons davant la immigració. Qui és que representa cada actitud? De quina extracció social és cadascun d'ells?

Els homes que jugant, son catalans i tenen diners a les hores ells se sentensuperiors als jornalers i molt mes si son immigrats. I els jornalers es Barallant perquè ells diu-en que tenen el mateix dret a fer sorolls i a parar-lo ve que qualsevol altre persona.
Ells homes quejugant son catalans i terratinents, i ells son Andalusos immigrants i jornalers.

2.2 Com interpretes la frase que José diu després de la baralla amb altres clients: "Lo malo es tener que buscar-seel pan como lo hacemos nosotros. Yo prefiero estos señoritos que están toda la semana pencando que los de mi tierra. Muy finos, muy dicharacheros, pero no dan golpe. Te estás muriendo de hambre i tedicen 'con Diós hermano'".

Jose vol dir que ell prefereix els señoritos de Catalunya perquè ells també treballen, aunque sigui al seu pues-to, entres que els andalusos que son amos no fan res.2.3 Quins dos elements materials, un que simbolitza la terra d'origen i l'altre que simbolitza el nou país, apareixen en l'escena del bar després de la baralla?

de la terra d'origen, el elementmaterial que puc veure, es que desprès de la baralla i tot han agafat la seva guitarra, s'en posat a toca las palmàs , a ballar i canta sobre Andalusia.

3. Quin és el paper de la dona immigrant que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • Piel quemada
  • La Piel Quemada
  • La piel quemada
  • La piel quemada
  • La piel quemada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS