Pinterest y Linkedin

Páginas: 2 (377 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2013

Xarxes Socials

Activitat 2: Breu reflexió sobre la societat xarxa

Què en penses de les xarxes socials? Són un avantatge per la comunicació o una amenaça a la nostra intimitat? Cal ser-hi oés millor mantenir-nos al marge? Refelxiona sobre la següent cita de Manuel Castells:
“Pero quizás exista opción. Me imagino que alguien podría decir: ¿ Por qué no me deja usted en paz? Yo no quierosaber nada de su Internet, de su civilización tecnológica, de su sociedad red”. Muy bien, pues si ese fuera su caso tengo malas noticias para usted: si usted no se relaciona con las redes las redes sise relacionan con usted. Mientras quiera seguir viviendo en sociedad ,en este tiempo y en este lugar, tendrá usted que tratar con la sociedad red. Porque vivimos en la Galaxia Internet”
M. Castells(2001). La Galaxia Internet. Reflexiones sobre Internet, empresa y sociedad (pàg. 312). Barcelona: Plaza & Janes

Les xarxes socials, un paradigma de la societat en la que vivim. La meva opinió sobresi són més aviat un avantatge o una amenaça sempre serà un depén. M’explico,crec que el fet de que les teves coses personals com comentaris, fotos, opinions diverses,… estiguin a la xarxa ja et deixade pertanyer, allò es quedarà allí per sempre t’agradi o no t’agradi, canviis d’opinió o no. Ha deixat d’estar controlat per tu per ser de domini públic. Per aquesta raó crec que s’ha de tenir moltacura amb les publicacions que puguin ser privades. Però al cap i a la fi aixó ha de ser la mateixa persona la que ha de posar un filtre i saber qué publicar i qué no. Les xarxes socials están sota elcontrol de les persones no al revés i, per tant, som nosaltres els responsables del seu ús.
El señor Castells té tota la raó, les xarxes socials ens envolten i amb un potencial de divulgació que niens imaginem, malgrat l’individu les vulgui evitar, no pot. Malgrat que ens costi entendre el funcionament de les xarxes socials i de la tecnológia en geneal, els humans necessitem comunicar-nos i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pinterest
  • pinterest
  • PINTEREST
  • Linkedin
  • LINKEDIN
  • linkedin
  • Linkedin
  • Pinterest

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS