PIP PIP

Páginas: 22 (5403 palabras) Publicado: 1 de junio de 2013
Pla d’Empresa



Duroster: material didàctic infantil especialitzat en síndrome d’Asperger, S.L.N.E.

Cristina Durán, Juan Carlos Millán, Patricia Ostos, Jenifer Pérez

























1. Presentació
La nostra empresa, Duroster: material didàctic infantil especialitzat en síndrome d’Asperger, S.L.N.E., es basa en el disseny i la realització de materialdidàctic educatiu , original i creatiu destinat a l’ajuda en l’ensenyament d’alumnes amb necessitats educatives especials, com és el cas del síndrome d’Asperger, el qual forma part de l’Espectre Autista.
La motivació dels socis per emprendre aquest projecte ve donada principalment per les ganes d’oferir un nou concepte d’educació al servei dels alumnes que pateixen aquest síndrome d’Asperger,donant una ajuda tant als alumnes mateixos com als docents i les pròpies escoles en general.
Tot aquest producte-servei el creem tenint en compte constantment l’accessibilitat econòmica dels nostres productes en quant a les escoles i les famílies dels alumnes amb aquesta NEE.
La nostra proposta pretén oferir materials didàctics específics per a aquests alumnes, creant material educatiu de tots elsnivells acadèmics, des de infantil fins a la ESO, per a treballar el contingut del currículum en la seva totalitat. Tot material didàctic que es realitzi per a les institucions educatives ha de tenir com a objectiu principal optimitzar el procés d'ensenyament-aprenentatge de l'alumne.
És per això, que en la nostra proposta no simplement pretenem crear aquest material didàctic, sinó tambéavaluar-lo i veure les seves fortaleses i debilitats per poder anar modelant-lo i formant així un material que tingui una instauració perfecta dins de les aules, i que integri totes les necessitats educatives que es fan falta a l’hora d’obtenir uns bons resultats educatius amb els alumnes amb Asperger.




2. Producte
Es té consciència de la falta de material didàctic i recursos específics per ales necessitats educatives especials, per això, el producte que presentem ofereix un ampli catàleg de recursos centrats específicament en les necessitats educatives especials del síndrome d’Asperger per a les famílies i les escoles. Aquests recursos didàctics es componen de llibres, quaderns, guies didàctiques, maletes didàctiques, joguines, i programes multimèdia.
El material educatiu ques’ofereix aposta per la qualitat, l’aplicabilitat, la rigorositat en els conceptes, i llenguatge que afavoreix i fomenta l’assimilació i el pensament crític des dels inicis de la etapa escolar infantil. Un disseny desenvolupat en funció d’estratègies didàctiques adequades, i una imatge atractiva que facilita la comprensió i la immersió de l’alumne, sense deixar de banda aspectes tant importants com elsvalors.
El material està centrat en promoure l’aprenentatge dinàmic, experimentador i creatiu a més de potenciar l’autonomia i el raonament adaptant-se a les necessitats i canvis que presenta la societat. Per aconseguir-ho, es complementa amb el disseny de nombroses dinàmiques educatives que permetin promoure i practicar als docents els valors pedagògics. Per això, un aspecte significatiu de lanostra oferta es basa en l’educació en valors a través de pràctiques ecològiques, sostenibles, esportives i sobre hàbits saludables i artístics fomentant la creativitat, participació i relació de tots els alumnes.
El nostre mètode està basat única i exclusivament en l’alumne, el centre del procés d’ensenyament-aprenentatge i, d’aquesta manera, es creen tots el materials. Es fomenten les TIC d’unamanera progressiva, a mesura que s’avança en els cursos, ja que tot i que l’equip ho considera un element imprescindible en la vida de l’alumne tant en la seva vida escolar, com a posteriorment professional, encara que també suposen unes carències en altres aspectes bàsics de l’aprenentatge de l’alumne com poden ser la lectura, el desenvolupament cognitiu, etc.

3. Sector i competència...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pipe
  • PIPO
  • pipe
  • pipe
  • Pipe
  • Pipo
  • Esto no es una pipa
  • Pipo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS