Piragüisme, Canoa I Caiac

Páginas: 3 (616 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2012
Piragüisme: Canoa i
Caiac































Francisca Guerra Zepeda
4 ESO D






Descripció de l’entorna del Pantà i Siurana.

Terreny:
Elsterrenys formen part del basament prioratí, on predominen els gresos i les pissarres. Se separa de la fossa de Cornudella per una falla que circula de manera longitudinal per lo Tossal i la serra deles Obagues, i de la subunitat de la Gritella-Siurana.

[pic]

Vegetació
Els turons (alguns foscos) que envolten l’embassament es troben poblats de brolles d’estepes i fragments d’alzinar.També hi ha prats secs, com a coberta inicial de les finques agrícoles abandonades.

[pic]


Caiac i Canoa.
El caiac és una petita piragua que ha de ser impulsada per persones. Típicament éspropulsada per un o diversos caiaquistes que utilitzen pales dobles i s'asseuen mirant endavant amb les cames lleugerament flexionades. Depenent de la altura de qui condueixi el caiac, aquet serà més llar omés curt. Quan més alt sigui la persona més llarg serà el caiac.
La canoa es una espècie de bot que ha de se impulsat per persones. En les canoes que vam utilitzar nosaltres, hi havien dues personesimpulsant-lo, una que anava davant del tot i un altre darrera del tot fent de capità.
Les diferencies més notables que hi ha entre el caiac i la canoa, es que la canoa està sobre el nivell de l’aigua,en canvi el caiac està sota el nivell de l’aigua. A més, la part de dalt de les canoes esta oberta, en canvi en el caiac esta tancat.
La dificultat a l’hora de conduir el caiac y la canoa no esgaire, però es molt més fàcil conduir el caiac ja que nomes hi anava una sola persona conduint-lo.
Una altre diferència a l’hora de conduir-lo seria les pales, quan es va amb canoa s’utilitza una palad’una sola fulla en canvi quan es va amb caiac s’utilitza una pala de deus fulles, una a cada extrem. A més


Maneres de maniobrar els rems

Canoa: per poder maniobrar bé amb el rem de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Canoa
  • Canoa
  • Canoa
  • canoa
  • CANOA
  • Canoa
  • canoa
  • Canoa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS