Piratas

Páginas: 2 (374 palabras) Publicado: 13 de junio de 2011
• 5.2 Costums
Caminaven sense sabates, en aquella època era molt normal, feien totes les seves activitats descalços per tot el vaixell. Els filibusters sabien això, llençaven xinxetes, donavaigual com caiguessin, perquè sempre hi havia una que queia amb la punta cap a dalt. Per això no podien moure’s còmodament pel vaixell, ja que es podien fer grans ferides als peus.
Armats :Els piratescercaven les millors armes de tot el vaixell que abordaven. Normalment solien portar una pistola, un mosquet i un o dos ganivets, destrals, i tipus especials de llances, etc.
Espades curtes :Comque les espades d’aquella època eren molt llargues per lluitar a la coberta, plena de cordes, etc, els pirates també utilitzaven unes de més curtes per poder utilitzar-les millor. La més utilitzada perla seva manejabilitat eres els alfanges.
Beure el que fos: Bevien de tot allò que portés alcohol, sobre tot, van, cervesa, i vi. Alguns, quan estaven a terra, quasi mai estaven sobris, de lesfreqüents borratxeres.
Fumar tabac: No es permetia fumar . Solament feien foc per cuinar. Com no podien fumar-se el tabac el masticaven en lloc de fumar-lo. Al arribar a terra cercaven tabac de pipanormalment, i fumaven com bogos.
Festes: Després de setmanes o mesos, cercant preses o fugint, dins d’un vaixell, en condicions pèssimes, somiaven amb fer tot el que no es podia fer al vaixell, que es quasitot. Per això al arribar al port, o refugi, la disbauxa era la norma.
Illes, platjes i festes.: El Carib era el paradís per a qualsevol. Com no tots els ports admetien a els pirates, tenien que anarals seus refugis, on estaven segurs, així podien organitzar les seves festes i orgies.
Generalment eren illes poc poblades, però que solien tenir lo indispensable, i governades per els propispirates
Companyia femenina: A bord no es permetia la presencia de dones. Els mariners eres molt supersticiosos i creien que la presencia de dones a bord, donava mala sort. Realment lo que donava, era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las piratas....
  • Los piratas
  • los piratas
  • Piratas
  • Piratas
  • piratas
  • Piratas
  • piratas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS