piscologia

Páginas: 2 (372 palabras) Publicado: 25 de abril de 2014
MOTIVACIÓ
Part I. Motius primaris i socials
Una tragèdia de 10 minuts i 14 morts
1.1. Quina influència poden haver exercit els motius primaris i els secundaris en la decisió de les personesimmigrades d’intentar creuar la frontera de Ceuta, posant en joc la seva pròpia vida? Raona la teva resposta.















Continuació de la pregunta 1.1.

1.2. Explica quina influènciapoden haver exercit cada un dels nivells de la piràmide motivacional de Maslow en la decisió d’arriscar la vida de les 200 persones que van intentar entrar a l’Estat Espanyol travessant la fronterade Ceuta.








1.3. De quina manera es manifesten els principals motius socials (afiliació, assoliment i poder) al vídeo sobre els disturbis de Kiev?1.4. Creus que la jerarquia de necessitats postulada per Abraham Maslow és un bon model per explicar els motius que van portar els manifestants a posar en perill les seves vides durant lesrevoltes? Raona la teva resposta.




















Part II. Conflictes motivacionals
2.1. Davant quin tipus de conflicte motivacional es troben cada un dels personatges del’enunciat? Raona la teva resposta.













2.2. Tenint en compte els postulats de Miller (proximitat de meta i gradients d’ aproximació), quin serà l’ordre de resolució més probable d’aquests conflictes? Justifica la teva resposta











Part III – Motivació extrínseca i intrínseca
3.1. Quin tipus de motivació (intrínseca/extrínseca) creus que resulta més rellevant enel conjunt d’estudiantes de Psicologia de la UOC?










3.2. Existeixen diferencies en la motivació dels estudiants de la UOC que estudien la carrera de Psicologia com a primers estudisi aquells que ja disposen d’altres estudis superiors? En cas afirmatiu, quines diferencies s’observen, i com les explicaries?








3.3. S’observen diferencies entre el col·lectiu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • piscologia
  • La Piscologia
  • Piscologia
  • piscologia
  • Piscologia
  • Piscologia
  • Piscologia
  • la piscologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS