PL STICA

Páginas: 2 (352 palabras) Publicado: 19 de abril de 2015
PLÀSTICA
Una escultura pública ha de ser estètica i bonica? Jo crec que si que ho hauria de ser, ja que una escultura que la gent pugui veure anant pel carrer, si és estètica i bonica fa quesigui molt més agradable, ja que si hi hagués en una plaça una escultura lletja, pot ser que la gent que passes dia a dia per allà, els incomodés veure una escultura lletja cada dia.
Ha de sermolt gran? No ha de ser molt gran, però tampoc ha de ser molt petita, ja que si és molt petita és possible que no s’apreciï gaire, inclús que passi desapercebuda per algunes persones. Peraltre banda, tampoc cal que sigui molt gran, perquè ocuparia massa espai que es pot aprofitar.
Pot estar feta de qualsevol material? No, ja que al ser pública s’hauria de fer d’un materialresistent, ja que hi hauria perill de que la gent la toqués, inclús de que algunes persones la tractessin malament, i amb un material fràgil hi hauria la possibilitat de que es trenqués, i aixòsuposaria un cost addicional per a tots nosaltres, havent de restaurar-la a partir dels impostos.
La gent del carrer l’ha de poder tocar? Depenent de l’escultura. Si es decideix fer una estructurarobusta amb un material resistent es podria permetre, però si al contrari es fes amb un material fràgil o valuós, no s’hauria de permetre tocar-la
S’ha d’entendre? Si és bonica i estètica no, jaque si no l’entens igualment et pot agradar simplement per l’estètica, però si no ho és si, ja que sinó no tindria cap sentit tenir una escultura en un lloc públic, en el cas que a la gent noli agradés la seva aparença i tampoc l’entengués.
Qui ha de decidir on s’han de posar les escultures? L’ajuntament juntament amb l’autor, ja que mitjançant votacions es decidiria el lloc mésidoni per l’escultura, o la persona que finances l’escultura.
Qui ha de triar els escultors? La persona que finances l’escultura, ja que ell fa una inversió té dret a triar qui la du a terme....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Manifestaciones pl sticas del Barroco
  • Clasificaci n pl sticos
  • La Arquitectura En Las Artes Pl Sticas
  • CIRUG A PL STICA
  • ARTES PL STICAS
  • Artes Pl Sticas
  • 09 Ed Pl Stica
  • Qu Es La Cirug A Pl Stica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS