Pla De Prevenció

Páginas: 6 (1424 palabras) Publicado: 17 de abril de 2011
PLA DE PREVENCIÓ
EMPRESA TRANSPORTS PÚBLICS TMB

TMB, operador de transport públic de la ciutat de Barcelona i àrea d’influència
Metro: – Explota 6 línies i consta de 105 estacions – 155 trens – 3.493 treballadors – 376,37 milions de viatgers/any Bus: – Explota 108 línies – 1.072 autobusos – 4.223 treballadors – 194,86 milions de viatgers/any Projectes i serveis de mobilitat, S.A.: – 1 líniade transport telefèric – 30 treballadors Total plantilla activa: 7.746 (Dades a 31.12.2009)

1

Centres de treball
CENTRES DE TREBALL Centres Operatius de Negoci UBICACIÓ Zona Franca Triangle Ferroviari Ponent Horta Centre Sagrera TMB C.O.N Triangle Ferroviari NOMBRE DE TREBALLADORS 1.125 854 970 928 135 58 CARACTERÍSTIQUES Cada C.O.N. consta de: Serveis d'Explotació Material Mòbil Oficinadel Centre Unitat de salut laboral Assistència Mèdica Constituït per: Sala de Control i Regulació (CRT), Inspecció Central, Programació Seguiment i Suport Tècnic de SAE, Oficines i despatxos Nau diàfana destinada a emmagatzematge. Disposa d'una zona de despatxos, per als departaments de qualitat i compres.

Centre d’Assistència Sanitària. Centre de Regulació i Operacions.

Magatzem GeneralCentre Can Boixeres TMB

186

Centres de treball
CENTRES DE TREBALL Antenes Repetidores Xarxa de Transport i Parades UBICACIÓ - Montjuïc .- Zona Castell de Montjuïc, s / n - Carmel. - C / Labèrnia, 1 Per tota la ciutat de Barcelona NOMBRE DE TREBALLADORS 23 18 2.635 - Flota de més de 1.000 autobusos. - Més de 2.500 pals de parades. - Més de 1.000 marquesines. - Més de 900 km de xarxa, delsquals més de 100 km són de Carril Bus Edificis de vàries plantes dedicats únicament a oficines CARACTERÍSTIQUES Sales d’equips tècnics, torres d’antenes i els seus accessos

Oficines

Zona Franca II Sagrera Santa Eulàlia

324 236 254

2

Riscos genèrics en Centres de Treball
Caiguda de persones a diferent nivell. Caiguda de persones al mateix nivell. Caiguda d'objectes per desplom.Caiguda d'objectes per manipulació. Caiguda d'objectes despresos. Petjades sobre objectes. Xocs o cops contra objectes immòbils. Xocs o contactes amb elements mòbils de les màquines. Colps per objectes o eines. Projecció de fragments o partícules. Atrapament per o entre objectes. Atrapament per bolcada de màquines. Sobreesforços. Exposició a temperatures extremes. Contactes tèrmics. Contactes elèctrics.Inhalació o ingestió de substàncies nocives. Contacte amb substàncies càustiques i / o corrosives. Exposició a radiacions. Explosions. Incendis. Causes per éssers vius. Atrapament, cops i xocs amb o contra vehicles. Accidents de trànsit. Agents biològics.

Estructura organitzativa de l’empresa
LÍNIA JERÀRQUICA Comitè de Direcció de TMB Comitè de Direcció dels Centres Operatius de NegociDirecció RESPONSABILITATS EN MATÈRIA DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS - Definició de la política preventiva, aprovació del Pla de Prevenció i fixació d’objectius. - Analitzar l’informe d’auditoria externa, indicant la preparació del Pla d’Adequació.
-

- Seguiment dels objectius en PRL als C.O.N. Assignació de pressupostos pel Pla de Prevenció i de la Planificació de l’activitat preventiva - Estudi del’evolució de l’accidentabilitat. Promoure i assegurar la integració de la PRL en les línies jeràrquiques al seu càrrec. Control del grau de compliment de les activitats preventives derivades de l’Avaluació de Riscos.

-

Responsable del Centre de Treball Tècnics i Comandaments Treballadors

Coordinar i supervisar les accions preventives que es duen a terme en el seu Centre de Treball,control del compliment del Pla d’Acció Preventiva i del que consti en Auditories. - Contacte directe amb el Tècnic de Prevenció del C.O.N.
-

- Promoure la integració de la prevenció en el procés productiu, Investigació i notificació d’accidents, Comunicar i Informar dels riscos existents en els llocs de treball, Inspeccions periòdiques de les condicions de treball. Vetllar per la seva pròpia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • prevencio
  • prevencio
  • Plaer
  • Pla
  • Pla
  • Prevencio
  • Pla
  • Pla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS