PLA MUNICIPAL PER A LA INFÀNCIA 2013

Páginas: 3 (602 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2015
PLA MUNICIPAL PER A LA INFÀNCIA 2013-2016:
1. A quines tendències de canvi en les families fa referencia el pla?

2. Quina és la línea estratégica 4? Quins són els objectius que pretén aconseguir?Quines accions contempla per assolir-los?

Línia estratègica 4. Infància vulnerable i exclusió social
Identificar factors de vulnerabilitat per la infància, en famílies amb manca de necessitatsbàsiques i en situacions d’exclusió social, promovent mesures d’atenció, prevenció, detecció i tractament per a l’infant i la família a fi de disminuir la situació de vulnerabilitat de l’infant.
Tenir encompte l’espai públic com a espai de socialització per a l’acció socioeducativa per a nois i noies i per abordar la prevenció de conductes de risc i resolució de conflictes.
Prevenir, detectar i abordarsituacions de famílies amb patrons de relació de violència intrafamiliar i infants que viuen situacions de violència masclista prevenint la cronificació i estancament de les situacions.
Millorar ladetecció i el tractament de situacions d’infància en risc per tal de prevenir situacions de major gravetat i/o necessitat de desemparament, en un marc de treball en xarxa i cooperació transversal, basaten les potencialitats de la mateixa família i en el treball en un entorn de proximitat de l’infant.
Millorar i enfortir tècnicament i revisar organitzativament l’atenció als infants en situació derisc greu i de desemparament, prioritzant la protecció de l’infant i potenciant la rehabilitació de les competències parentals i els plans de tractament especialitzats.
Promoure la participació, lacoordinació i la coresponsabilitat entre els serveis de les diferents administracions i institucions que treballen per a la infància en cada territori, reforçant els sistemes de treball en xarxa, i taulestransversals per coordinar, impulsar i promoure la integració dels agents socials del territori.

3. Què és l’EIAIA?
Els EAIA són els equips de professionals de l'àmbit psicològic, pedagògic i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Municipalidad Sullana Ratios 2013
  • EVOLUCI N DEL DERECHO MUNICIPAL EN EL PER
  • Pla de desarrolo municipal de aguascalientes
  • Bando Municipal de Texcoco 2013
  • Bando Municipal Naucalpan 2013
  • Compendio Tritutario Municipal 2013
  • impuestos municipales 2013
  • 2013 INFANCIA y CUESTION SOCIAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS