Pla organització empresa

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 18 de septiembre de 2014
10. Pla d’organització

10.1 Organigrama

10.2 Definició de responsabilitats i funcions
Gerent: és l’encarregat de la direcció i la coordinació de tota l’empresa. Cal que sàpiga gestionar totsels recursos de l’empresa de manera eficient per obtenir el màxim benefici possible. És el màxim responsable de l’empresa.

Responsable econòmic-financer: és l’encarregat de gestionar els diners del’empresa. Porta tota la comptabilitat, pagaments i rebuts. Cal que informi sempre de l’estat econòmic de l’empresa als socis per si són necessaris alguns ajustos per reduir pèrdues o augmentarbeneficis. Cal que porti els comptes a dia i complir els terminis de pegament.

Responsable de personal: s’encarrega d’escollir els treballadors de l’empresa amb l’objectiu que tots ells compleixin elsmateixos valors que formen l’empresa, facin bé la seva feina i també que siguin eficients. Cal que supervisi cada dia la feina feta pels treballador tot portant un seguiment.

Responsable demàrqueting: s’encarrega de fer la publicitat de l’empresa, també fa l’estudi de mercat i controla l’oferta i demanda. Crea campanyes i estratègies publicitàries i també s’encarrega de la feina de communitymanager, manté la pagina web i les xarxes socials actives.

Direcció de logística: el responsable s’encarrega de cobrir la gestió i la planificació de les activitats dels departaments de compres,producció, transport, emmagatzematge, manutenció i distribució.

Secretari/a: és la responsable de tots els encàrrecs i de comunicar-les al responsable de producció. Fa les comandes i parla amb elsclients i proveïdors. Cal que faciliti tots els rabuts al responsable econòmic-financer i anunciï qualsevol incidència al gerent de l’empresa.

Transportista: treballador que s’ocupa de transportar imuntar els mobles venuts. Cal que s’ocupi del manteniment de la furgoneta i procuri que el producte arribi en bones condicions al seu destí.

Responsable de manteniment i organització del magatzem:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pla Empresa
  • Pla D' Empresa
  • Organització empresa
  • Pla empresa
  • Pla financer empresa
  • estatuts pla empresa
  • Plaer
  • Pla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS