Pla D'Empresa Bagvi

Páginas: 20 (4761 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2013
a) Resum Executiu
• Bagvi Associats S.L. empresa amb seu a Tarragona dedicada a la producció i comercialització de vi de diferents DO de Catalunya.
• Inicialment apostarem per produir i comercialitzar vi de la DOQ Priorat en un format innovador: el sistema “bag in box” de 3 i 5 litres. Aquest format permet emmagatzemar vi de taula d'alta qualitat/preu gràcies a la bossa que conté el líquidque es troba a l’interior de la capsa, que es contrau a mesura que es buida, impedint així el contacte del producte amb l’aire, i a més aïlla i protegeix el producte envasat de la llum que també pot alterar-ho. A banda, conté una aixeta per a que sigui fàcil servir-ne una copa.
• Aquest envàs ens permet cobrir una necessitat detectada al mercat: consumir vi de taula amb bona relació qualitat/preud'una DO reconeguda, en un format fàcil d'emmagatzemar, que es conservi sempre en òpimes condicions, i que sigui fàcil i net servir-se una copa.
• Per aconseguir introduir-nos al mercat optarem per una estratègia de distribució basada en estar presents a les grans superfícies, i a bodegues, cellers i enoteques.
• A mig i llarg termini volem ampliar la nostra oferta de vins presentats tant enformat Bag-in-Box com en ampolla i buscar un creixement sostingut per mitjà de l'exportació.

b) Presentació de la idea o negoci
Definició del negoci
La idea de negoci de BAGVI ASSOCATS S.L. és adquirir vi de viticultors catalans, apostant d'entrada pel vi de la DOQ Priorat, envasar-ho en “bag in box” en formats de 3 i de 5 litres i distribuir-ho a grans magatzems (Carrefour, El corteingles...), botigues i enoteques.
En primer lloc sabem que avui en dia el vi produit a Catalunya és d'altíssima qualitat, amb moltes Denominacions d'Origen reconegudes en molts països.
En una primera fase adquirirem vi jove i de DOQ Priorat, una denominació de màxima qualitat i que d'entrada ens posicionarà al mercat com un producte de qualitat. En una segona fase, apostarem també per distribuir vide criança.
El sistema d'envasament “bag in box” és el que permet cobrir de la millor manera possible la necessitat que hem detectat en el mercat. A més es tracta d'una tecnologia poc coneguda i per tant tractem en un nínxol de mercat encara amb poca competència.
Quina és la missió i la visió
MISSIÓ: Produir i comercialitzar vi de taula d'alta qualitat/preu envasat en un sistema fàcild'emmagatzemar i que conservi el vi en òptimes condicions.
VISIÓ: Convertir-nos en el referent de la distribució de vins de taula de qualitat en format bag-in-box.
En quin àmbit geogràfic es desenvolupa?
En principi es desenvoluparia a Catalunya i Espanya, però deixant la porta oberta a la exportació a països de la Unió Europea i als Estats Units d'Amèrica.
Com està organitzat, pel que fa al’estructura legal, contractual i funcional?
Hem constituït la empresa com una societat de responsabilitat limitada de 4 socis amb una aportació de 3.000€ cadascú, dels quals 3.000,05€ es destinaran a capital social, i els altres 9.000€ a l'adquisició de matèries primes, lloguer de magatzem i inversió de màrqueting.
L'estructura funcional estaria composada per una organització interna integrada pelsquatre socis de la societat, amb contacte directe, sempre coordinant les decisions amb coherència i distribuint els recursos.
Cadascú de nosaltres podem aportar aspectes diferents i complementaris per tirar endavant el negoci.
En Salva te coneixements de gestió i administració, l'Albert de màrqueting i comunicació, en Josep de gestió i coneixement del sector vinícola i en Sergi en servei tècnic idistribució.

c) Origen del negoci
Com ha sorgit la idea?
Els quatre socis tenim caràcter emprenedor i estàvem a la recerca d'una idea de negoci viable i que s'ajustés a les nostres possibilitats de finançament.
En Salva va comentar-nos la seva idea, crear una empresa per distribuir vi tant al menor com al major, a particulars i a comerços, i a tots ens va semblar molt bona, ja que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pla d'empresa
  • EIE PLA D'EMPRESA
  • Exemple pla d'empresa (Català)
  • Economia. Pla D'Empresa
  • pla d'empresa 2
  • Guio pla d'empresa
  • pla d'empresa restaurant
  • Pla d'empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS