Plan de empresa

Páginas: 30 (7268 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2011
PLÀ D’EMPRESA.
Empresa Publicitat i Marketing.

Najia El Mouden Allal
Aida Martínez Perez
Maika Ben ítez Adalid
INDEX

* RESUM .................................................................................... 3
* Persona emprenedora, equip fundador .................................. 4
* Pla de marqueting................................................................... 5
* Pla de producció o d’operacions ............................................. 11
* Pla d’organització .................................................................... 15
* Pla juridicofiscal ....................................................................... 20
* Pla econòmic i finançer ............................................................ 25
*Annexos

PLA D’EMPRESA
1.Resum
El pla d’empresa que presentem a continuació, ha estat realitzat amb molt d’esforç i il·lusió per Najia El Mouden, Maika Benitez i Aida Martínez. Aquest tracta sobre la creació d’una nova empresa dedicada a la realització de projectes de publicitat i màrqueting.
L’empresa estarà dividida en tres departaments: el departament de disseny, el departament depublicitat i el departament d’objectes personal. A cada departament hi haurà una de nosaltres, les persones fundadores del negoci, que supervisi la feina realitzada. Cal remarcar, que l’últim departament estarà externalitzat a una altra empresa, ja que PubliM.A.N només s’encarregarà de el relacionat amb el disseny i la creativitat dels objectes, no de la seva producció.
Respecte a la ubicació del’empresa, aquesta estarà situada al centre de Barcelona, ja que creiem que ha d’estar ben comunicada i ser de fácil accès per a tothom. En principi, el nostre target seran totes les PIMES i grans empreses que estan ubicades a les zona geogràfica de les comarques del Barcelonès, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
El nostre objectiu principal com a empresa, serà aconseguir la màxima satisfacció del nostreclient, a més a més, del nostre objectiu personal, que serà aconseguir que la nostra passió per la publicitat i el màrqueting sigui la nostra professió. Per a poder aconseguir el nostre objectiu, oferirem un ampli ventall de serveis, els quals tots es caracteritzaran per ser innovadors i creatius, fet del qual, els diferenciarà tan dels competidors directes com indirectes.
L’estratègia que hemseguit per a dur a terme el nostre pla d’empresa, ha sigut fer una anàlisi sobre tots els factors externs i els nostres competidors, a més d’un anàlisi DAFO exhaustiu, per així, poder buscar un segment específic per a dirigir-nos i trobar el nostre lloc dins del sector al qual volem formar part. A més a més, tot l’anàlisi realitzat, ens ha ajudat per a poder definir les polítiques de comunicació,de distribució, de producte, de preus i de serveis associats.
Per a poder finançar la nostra empresa ho hem fet a través de dos vies: per una aportació igualitària de 2000€ per part de totes les sòcies, i per la concessió d’un préstec bancari de 50.000€. Cal remarcar, que el local es propietat de les tres sòcies, fet del qual ens beneficia, ja que no necessitem una inversió iniciald’immobilitzat.
2. Persona emprenedora o equip fundador.
2.1 Característiques personals.
El nostre equip fundador està format per Najia El Mouden, Maika Benitez i Aida Martínez. Som tres noies joves, d’entre 21 i 25 anys, que actualment estem estudiant el darrer cicle de les llicenciatures d’economia i ADE a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Tot i que no tenim experiència laboral dins del sector delmàrqueting i la publicitat, la nostra formació universitària més els nostres antecedents empresarials a la família, ens ajudaran a trobar un lloc en el món empresarial. Cal remarcar, que des de bon principi, introduirem un equip de treball altament qualificat en aquest àmbit, el qual ens aconsellarà i ens guiarà a l’hora de fer els projectes per tal de satisfer al màxim el nostres clients.
En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plan De Empresa
  • Plan de empresa
  • Mi plan de empresa
  • Plan Empresa
  • Plan De Empresa
  • PLAN DE EMPRESA
  • plan que de una empresa
  • Plan De Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS