Plan De Empresa

Páginas: 3 (578 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
A) Objectius i Medis:




El logotip utilitza una tipografia antiga, ens vol transmetre la antiguitat de la factoria de pizzes, ens vol recordar la tradiccio de aquesta marca, utilitzantmetodes artesanals al cuinarles, que son bons fent pizzes.

Aquest anunci en concret es una promocio que feien, on juntaven pizza amb un DJ en directe. Lo tradicional amb lo modern,relaciona amb l’eslogan de la marca “ Lo autentico está de moda ”. Es un anunci pla, on la fotografia del DJ, d’estetica soul/funk dels 70, ajuden a imaginar-nos el que ens podem trobar quan anem a sopar aaquest restaurant.

Seria utilitzat en anuncis grafics aplicaples a revistes i a OPIS ( cartells a les parades dels autobusos) El target destinat seria a joves entre els 23-35 anys, de etniesmolt dispars, no es tanca gaires portes a l’hora de captar diferents clients. Es de estetica totalment “yankee”.




B) Tecnologies i Llenguatges:




Centren la frase FOOD &SOUND, com ja hem dit volen transmetre la fusio entre la musica americana i el seu menjar. Com ja hem comentat amb la coleteilla “ Porque en The Chicago Pizza Pie Factory, lo auténtico esta de moda”volen transmetre que son una casa que fan han sapigut portar les receptes antigues a la actualitat, volen fomentar el fet de poder sopar i pendre algo al mateix lloc. Que es transformi en algo mes que unrestaurant.

Al logotip s’utilitza una tipografia ornamental, podriem dir inspirada en el modernisme de Gaudí, fent espirals i formes corves que ens recorden als anys 20/30, de caixa alta.La tipografia utilitzada al copy, es una tipografia senzilla sans serif de caixa baixa, amb una ombra que fa que reasalti una mica mes i doni un cert volum a la lletra.

Nomes apareixil·luminat el suposat DJ, que no esta gens assoaciat amb el fons. Han creat una ombra falsa, que no te cap relacio amb la ombra que surt de la copa ni de les lletres, el focus de llum es impossible de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plan De Empresa
  • Plan de empresa
  • Mi plan de empresa
  • Plan Empresa
  • Plan De Empresa
  • PLAN DE EMPRESA
  • plan que de una empresa
  • Plan De Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS