Plan de marketing

Páginas: 5 (1116 palabras) Publicado: 20 de junio de 2011
PRESENTACIO DE LA IDEA DE NEGOCI

El gimnàs Fit o it gimnàs Fit neixen com a empresa l'any 2000 per donar cobertura a una necessitat cada vegada més creixent del públic andorrà d'efectuar activitats esportives dedicades al manteniment de la forma física i el potenciament de la salut. La filosofia de Fit és segons les seves pròpies paraules: El Gimnàs Fit és una empresa dinàmica nascuda al'any2000, fruit d'una gran il • lusió i dedicació constant. Il • lusió que és pot palpar en cada detall, en el color, al bon gust i sobretot a l'exquisit tracti als nostres clients, que gràcies a la confiança que han depositat en nosaltres no parem de créixer per oferir-els-hi tot el que està al nostre abast.
Dins d'aquesta filosofia d'empresa i amb un doble objectiu per Fit Prat Comtal o Fit ExpressFIT EXPRESS:

El primer objectiu de Fit Express és evidentment continuar en la seva línia de serveis, intentant la aperrtura d'una nova modalitat de gimnàs "self service" en què el client decideix el temps i la tècnica o màquina on formar-se, tenint cada màquina instruccions detallades del seu funcionament, característiques i utilitats.
El segon objectiu i no menys important és rellançarSanta Coloma com una cosa diferent a la creença que aquí només es venen cotxes, motos i accessoris. Santa Coloma a més de comptar amb un nucli històric bellíssim és una ciutat amb un gran potencial que ha d'aprofitar abirendose a noves possibilitats. Residencial Prat Comtal és una aposta decidida en aquest sentit, la creació de quasi dos-cents pisos nous d'unes característiques que els situen enuna zona de satnding mitjà, mitjà-alt

Final del formulario
Principio del formulario

2.- ANALISI EXTERN

2.1 Demanda:

Els residents més propers són els del Residencial Prat Comtal, es tracta d'una zona de recent construcció amb al voltant de 200 pisos, destinats a la venda i lloguer, La promotora de Prat Comtal, ha intentat tant la comercialització (venda) dels pisos com el lloguerd'aquests, tot i que la conjuntura del mercat en el moment de finalització de les obres no va ser gens favorable, quedant un elevat nombre de pisos per la seva venda i lloguer, el stock de pisos romanent és superior al 50% de la promocio.
El perfil del residents, tant propietaris com llogaters, se situa en el segment mitg-migt baix, amb molta presencia de persones que treballen en el sector terciari.La zona d'influència s'estén per tota Santa Coloma, amb un volum de població d'entorn a 4.000 persones.
La demanda de serveis de gimnàs és en aquests moments escassa ja que les característiques del seu públic se centren en persones multi enfeinades i poc proclius a l'esport.
En un mostreig efectuat entre els residents de Prat Comtal i altres possibles clients, més del 80% dels enquestatss'inclina per un horari entre 18 i 21 hores com el moment en què podien fer esport

2.2. Competencia:
La competència dins de la pròpia Santa Coloma no existeix si bé han de considerés la incidència d'Andorra la Vella i els gimnasos que hi ha en aquesta. La competència més directa i significativa seria la del Centre Sportiu dels Serradells.
Els Serradells:
Punts forts: una oferta de serveis mesdiversificada, i la presencia de entrenadors.
Punts debils: la distancia desde Prat Condal i la necesitat per btant de utilizar un vehicle pels desplaçaments
Comparativa de preus:
PRAT CONDAL ELS SERRADELLS
MATRICULA:RESIDENTS 40 0
QUOTA PERSONAL RESIDENTS 25 13,5
QUOTA FAMILIAR (NO ESISTEIX) 24,75

2.3 Elements externs, que podem influenciar el negoci

Com dèiem l'entornimmediat sociocultural del gimnàs s'emmarca en un segment de població mitjà o mitjà-baix, amb una segment de public molt centrat en la seva activitat laboral, amb horaris exigents i extensos que dificulten que esmentada població consideri un bé necessari el gimnàs,
Considerem que una bona intervencio podria cambia la esmentada tendencia a través d'accions comercials i de màrqueting

3.-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plan de marketing
  • Plan de marketing
  • Plan de marketing
  • Plan De Marketing
  • Plan de marketing
  • Plan de marketing
  • Plan De Marketing
  • Plan De Marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS