Plan empresa

Páginas: 9 (2057 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2011
PLA D’EMPRESA

a) Descripció de la idea empresarial

La meva empresa seria una sabateria, destinada principalment a les dones, però amb una amplia gamma de productes per a tothom. A part de sabates també comptarem amb bosses. Comptaria amb 2 treballadors i jo seria la cap de l’empresa.
És una empresa individual on jo seré l’única sòcia i dirigiré el negoci, estaria situada en un pobleno massa gran d’uns 15.000 habitants, situat al centre del poble.
El local té uns 30m2 amb un gran mostrador que dóna molta llum. Té varies prestatgeries per poder fer una bona col·locació dels productes i un sofà gran per poder emprovar-se les sabates. Té un magatzem per col·locar el calçat que no tinguem per mostrar.
L’establiment s’obrirà al setembre ja que és quan tothom torna de lesvacances i comença la rutina.

b) Descripció del producte/línea de productes o serveis

Als nostres clients els hi oferirem una diversa gamma de sabates i bosses. Obtindrem els productes d’una gran empresa anomenada “EssaBe”, aquests seran els nostres principals proveïdors ja que tenen tots els productes que nosaltres necessitem.
Durant l’any tindrem diferents productes segons el temps en queestiguem. Com comencem al setembre les sabates que començarem tenint seran d’entretemps i botes mirant cap a l’hivern.

Oferirem un calçat de vestir i un altre més informal. Tindrem botes altes i baixes, amb tacó i sense, sabates cobertes i descobertes, calçat esportiu, sabatilles, etc.
A l’estiu oferirem sandàlies, espardenyes, xancletes, etc.

Pels homes tindrem calçat de carrer, calçatesportiu, calçat de vestir.
Pels més petits oferirem també calçat de carrer i esportiu.

Pel que fa a les bosses serà el producte secundari ja que ens centrarem més en la venta de sabates però també en tindrem de vestir i de carrer.

Tipus de sabates que tindrem:
Dona:

Botes altes i botins cunyes

Botes sense tacó i amb tacó


Sabates formals BallarinesCalçat esportiu (bambes) Calçat còmode

espardenyes

Sabatilles Sandàlies estiu

Home:

Calçat de vestir calçat esportiu

Nens:Bosses:


c) Estudi del mercat (anàlisi de clients i competència)

Aquesta sabateria està destinada a clients joves, adults i també als més petits. Tenimproductes d’homes i dones. Busquem clientela que busqui qualitat en els productes, el nostre producte és còmode i lleuger i té la màxima qualitat en el procés de fabricació. Tenim una forta competència per tant haurem de fixar bé els preus i presentar una bona campanya per poder guanyar clients amb la base d’una millor qualitat que moltes altres empreses.

La nostre competència serà principalment:Grans empreses:
* Inditex, empresa la qual compta amb moltes botigues de preus baixos en sabates i bosses sobretot Blanco, Stradivarius, Bershka, etc. Són botigues molt juvenils i amb preus baixos ja que compren amb més quantitat i poden suportar aquests preus i és una forta competència.
* H&M
* Mango

A part d’aquestes empreses trobem també algunes més petites però ambdiverses botigues i també poden fer front a preus baixos.
Finalment podem trobar les petites botigues com la nostre que ja tenen la clientela feta i em de lluitar per poder aconseguir aquesta clientela.

També trobem competència en el calçat esportiu per part de les botigues esportives, com Benito Sports que és una gran empresa i també Intersport.

d) Pla de marketing

L’estratègia quefarem servir per portar el producte al consumidor serà una forta publicitat. Per començar farem una inauguració de la botiga amb aperitiu per tothom, on repartirem targetes de publicitat de la botiga. Tindrem un logotip que ens identifiqui i penjarem cartells per tot el poble per a que la gent conegui la nova botiga del poble.

Amb els cartells pel poble intentarem fer que la gent vingui a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plan De Empresa
  • Plan de empresa
  • Mi plan de empresa
  • Plan Empresa
  • Plan De Empresa
  • PLAN DE EMPRESA
  • plan que de una empresa
  • Plan De Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS