Plan marketing fast food

Páginas: 9 (2182 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2010
PLA DE MÀRQUETING

3.1. Identificació, definició i justificació de les necessitats que satisfarà el nostre producte o servei

Quines són les necessitats dels clients i a qui ens dirigirem?
Existeixen diferents tipus de necessitats depenent del tipus de client al qual ens dirigim. Primerament tenim el turista, un client temporal. Aquest pot tenir diferents necessitats. Una seria la de buscarquelcom barat de menjar i que li inspiri confiança. Em refereixo a que molts turistes vénen aquí de vacanses i només saben anar a restaurants de menjar ràpid, ja que saben el que els hi donaran. Una altra seria que estigués viatjant amb el cotxe, i per casualitat passés per allà.

Els altres clients serien la gent d’Empuriabrava, Roses, Castelló d’Empúries, etc. Aquests clients estarant totl’any. Buscarien, per una banda, el mateix que els turistes, en el sentit de menjar quelcom ràpid i barat; i després hi hauria els consumidors nocturns, que busquen un lloc per menjar algu ràpid abans d’anar cap a casa a la matinada.

Hi ha alguna evidència sobre les motivacions de compra del nostre producte per part dels clients i clientes potencials?
Les motivacions que evidencien la comprad’aquest servei, és que tothom en un moment o altre necessita menjar. El menjar Fast Food, és algu que, encara que molta gent digui que no, agrada a quasi tothom. És un restaurant que si hi vas, és perquè ja saps que t’agradarà, és a dir, el factor sorpresa no existeix en aquest tipus de restaurants.

Quines són les raons de la seva existència i quant de temps es preveu que durin?
Aquest restaurant estàper a satisfer unes necessitats que són primàries, que és menjar. Això és la raó de la seva existència. És algu que molta gent en un moment o altre, en més o menys freqüència, provarà.

El temps que durarà el negoci és previst a llarg termini. No té cap durada específica. Tal i com està estructurada la nostra societat, i mirant l’entorn, a no sé que les coses canvïin molt, la cosa pot duraranys i anys.

3.2 Descripció del producte/servei ofert i de la seva utilitat

El negoci presentat consisiteix en un restaurant Fast Food situat a la carretera C-68 d’Olot a Roses, concretament en el tram que correspon amb l’entrada a la urbanització de Castelló d’Empúries, Empuriabrava.

Aquest tram és un lloc en el qual cada dia hi passen milers de cotxes. A l’estiu, aquesta xifra esmultiplica. Hi passa gent que va en direcció Roses, Cadaqués i voltants i de vegades França.

En aquesta entrada únicament hi ha una gasolinera i un Mercadona. Els dos estan sempre plens.

Aquest servei és únic i exclusiu per la raó que no existeix cap restaurant fast food en aquesta ubicació, ni tant sols a vàrios quilòmetres quadrats. Per tant té dos punts ben forts que fan que els clients potencialsens trïin a nosaltres. Ubicació estratègica i la no competència directe

3.3. Anàlisis de l’entorn general

Anàlisis del mercat de treball
La mà d’obra que es necessita no ha de ser una mà d’obra molt específica ni ser molt especialista. el que es busca és persones que parlin idiomes, sobretot francès, ja que a l’Alt Empordà, pràcticament el 80% del turisme és francès. L’anglès també pot serútil pel turime alemany i anglès.

A part d’això, res més en concret. No fa falta experiència de cambrer, ja que demanes a la barra i t’ho emportes a la taula. Treballadors amb aquestes característiques serà molt fàcils de trobar.

Anàlisis dels canvis previstos de l’entorn en el futur
Pel que fa al canvis futurs en l’entorn, s’hauria de tenir en compte la preocupació per la salut. Ja hapassat a certs llocs de Girona, com per exemple Olot, que han tancat Fast Foods per culpa de la preocupació per la salut. És doncs, que a part de les típiques hamburgueses de menjar basura, s’han de tenir preparats certs menús que siguin relativament saludables, i que no tot siguin hamburgueses greixoses.

Anàlisis de l’entorn lingüísitc on s’ha d’establir l’empresa
L’entorn lingüístic a on...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marketing y fast food
  • Fast food
  • Fast Food
  • Fast food
  • Fast Food
  • Fast Food
  • Fast Food
  • Fast food

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS