Planeta Viu

Páginas: 4 (791 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2014
PLANETA
VIU
-142875467360PRINCIPAL observacions
Unes de les postures més destacades d’aquest animal fou quan estirava el màxim les seves potes posteriors mentre que aixacava el seu cap. Hemarribat a la conclusió que és quan les tortugues volen pendre el Sol.
És molt important que les tortugues prenguin el Sol i com que la closca tapa la major part de les seves extremitats fa aquest gesttan destacat. Tortuga de Florida,(Trachemys scripta).
Regne: Regne animal.
Fílum: Chordata.
Classe: Reptilia.
Ordre: Testudinata.
Família: Emydidae.
Gènere: Trachemys.
Espècie: Trachemysscripta.
00PRINCIPAL observacions
Unes de les postures més destacades d’aquest animal fou quan estirava el màxim les seves potes posteriors mentre que aixacava el seu cap. Hem arribat a la conclusió queés quan les tortugues volen pendre el Sol.
És molt important que les tortugues prenguin el Sol i com que la closca tapa la major part de les seves extremitats fa aquest gest tan destacat. Tortuga deFlorida,(Trachemys scripta).
Regne: Regne animal.
Fílum: Chordata.
Classe: Reptilia.
Ordre: Testudinata.
Família: Emydidae.
Gènere: Trachemys.
Espècie: Trachemys scripta.

caRACTERÍSTIQUES DELA TORTUGA DE fLORIDA
És la clàssica tortuga d'aigua que podem trobar a les botigues d'animals. Es de mesura mitjana, d'entre 20 i 60 centímetres. Presenta una taca molt característica a cada costatdel cap de color groc depenent de la subespècie.
Existeix molta varietat morfològica degut a la gran quantitat de subespècies que s'han descrit, però en general aquesta espècie presenta una closcaovalada d'un color verd oliva amb taques de color groc. El cap, el coll i les extremitats són de color verdós amb líneas grogues.
Els mascles són normalment més petits que les femelles i presenten unacua més llarga i grossa, poden trobar­se fácilment sobre pedres o llocs solejats fora de l'aigua amb les extemitats i el coll estirat escalfant­se amb la radiació solar .
¿Diferències entre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum Examen 2 Un Planeta Viu
  • Planeta
  • planetas
  • Los planetas
  • Los Planetas
  • Planetas
  • el planeta
  • LOS PLANETAS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS