planetas

Páginas: 5 (1085 palabras) Publicado: 22 de abril de 2013

(1r Avaluació)













ÍNDEX

Planeta Interior: Mart
Situació del planeta dins el Sistema Solar
Característiques del planeta
Distancia al Sol
Radi
Massa
Període de rotació
Període orbital
Composició del planeta
Atmosfera i temperatures
Satèl·lits
Curiositats
Bibliografia

Planeta Exterior: Saturn
Situació del planeta dins el Sistema Solar
Característiquesdel planeta
Distancia al Sol
Radi
Massa
Període de rotació
Període orbital
Composició del planeta
Atmosfera i temperatures
Satèl·lits
Curiositats
Bibliografia

Preguntes






Situació del planeta dins el Sistema Solar: Mart es el quart planeta situat des de el sol i el cinquè començant des de Neptú. També es el septe en quant a massa.

Característiques del planeta: Aquetplaneta forma part del denominats planetes tel·lúrics (de natura rocosa, com la Terra). Te una edat de un 4.600 milions de anys de antiguitat. Marts es un punt brillant i vermell, que es deu als minerals rics de ferro en el sòl. Té forma lleugerament el·lipsoïdal, amb un diàmetre equatorial de 6794 km i fer mesuraments micromètriques molt precisa polar km 6750. han demostrat un aplanament de 0,01,tres vegades més gran que la terra. A causa d'aquest aplanament, l'eix de rotació està afectat per una precessió lent a causa de l'atracció del sol sobre la inflor Equatorial del planeta. Es el mes semblant a la Terra en divers aspectes.

Distancia al Sol: Te una distancia de 227,9 milions de kilòmetres.

Radi: El seu radi es de 227.936.640 km (1,523662 UA).

Massa: La seva massa es de6,4185 × 1023 kg.

Període de rotació : El seu període de rotació es de 24,6229 hores i rota en sentit antihorari al igual que la Terra.

Període orbital: Mart te dos diferent períodes orbital el període orbital sideral: de 686.971 dies i el període orbital sinòdic: de 779.96 dies.

Composició del planeta: La composició de Mart es de: Diòxid de Carboni (CO2): 95.3%, Nitrogen (N2): 2,7%, Argó(Ar): 1,6%, Oxigen (O2): 0.13%, Vapor d’Aigua (H2O): 0,03%, Neó (Ne): 0.00025%, Oxigen de Carboni II (CO): 0.08%, Òxid Nitrós: 0.01%, Aigua Pesada: 0.85ppm, Criptó: 0.3ppm, Formaldehid: 0.13ppm, Xenó: 0.08ppm, Ozó: 0.03ppm, Peròxid d’hidrogen: 0.018ppm, Metà: 0.01ppm.

Atmosfera i temperatures: L’atmosfera de Mart esta formada fonamentalment de diòxid de carboni (CO2): 95.3% y altres elements demenor proporció com son: nitrogen (N2): 2,7%, argó (Ar): 1,6%, l'oxigen (O2): 0.13%, vapor d’aigua (H2O): 0,03%, neó (Ne): 0.00025%.Les seves temperatures son: la mínima es de 186K, -87°C, la mitjana es de 227K, -46°C i la màxima es de 268K, -5°C.


Satèl·lits: Mart te dos satèl·lits, Daimús, el més distant i petita surt a l'est com la lluna i Fobos, més gran i més propers, es mou al voltant delplaneta més ràpid del que el mateix planeta gira.


Curiositats: Mart es el planeta amb mes possibilitats de tenir vida extraterrestre, també es diu que en uns 30 milions d’anys Fobos serà destruïda al ser arrossegada per Mart y xocar contra aquet planeta.

Bibliografia:
El planeta Marte, características y fotos
www.astrofotos.es
Planeta Marte, características generales ~ Astronomiaastronomiac.blogspot.com.es
Marte, características del 4º planeta de nuestro Sistema Solar
www.mallorcaweb.net
Marte (planeta) - Wikipedia, la enciclopedia libre
es.wikipedia.org
Todo Sobre el Sistema Solar - Marte
www.todoelsistemasolar.com.ar
Sistema Solar
science.portalhispanos.com
Los Planetas
centro

Planeta Exterior: Saturn
Situació del planeta dins el Sistema Solar: Saturn es elsextet planeta començant des de el sol, el tercer començant des de Neptú i també es el segon en quan a mida i massa.

Característiques del planeta: Saturn es caracteritza per mòbil situat a seu voltant anells, te pols dels axantada en. Saturn té molts satèl·lits, el més gran d'ells és la lluna Tità, únic satèl·lit del sistema Solar amb una atmosfera important. Són els satèl·lits coneguts més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • planetas
  • Los planetas
  • Los Planetas
  • Planetas
  • el planeta
  • LOS PLANETAS
  • El Planeta
  • planetas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS