planols del robot imagina

Páginas: 3 (562 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2014
Comptador de visites
Introducció
Picture

Aquest espai web és el suport documental del material didàctic generat en la llicència d'estudis retribuïda: "ROBÒTICA EDUCATIVA I MOODLE, DUES EINES PERA LA INNOVACIÓ A L'ÀREA DE TECNOLOGIA".

En aquest web hi trobareu tota la informació necessària per construir el robot HUMANOIDE IMAGINA, especialment indicat per treballar el currículum del'optativa de Tecnologia de 4rt d'ESO, a base de projectes.

També hi trobareu activitats per treballar els components electrònics, el control i la programació PICAXE, així com tota una sèrie de recursosper fer-ne l'avaluació.

Hi ha l'opció de descarregar una còpia del web RHI per treballar sense connexió a Internet.

Per tal de gestionar fàcilment les activitats que ha d'entregar l'alumnat, esproposa la utilització d'un curs Moodle com a suport. Aquest curs està disponible per descarregar, sense usuaris ni contrasenya, i es pot restaurar en qualsevol servidor de Moodle. El curs s'anomena"ROBOT HUMANOIDE IMAGINA" i us el podeu descarregar fent clic damunt de la següent icona:
backup-rhi-20110727-1148.zip
Download File

S'ha fet un conveni amb l'IRI (Institut de Robòtica iInformàtica Industrial de la UPC i el CSIC), a través del Robolot, per donar l'oportunitat a l'alumnat de realitzar una visita a les seves instal·lacions. És indispensable que l'alumnat (grup/classe) hagiconstruït robots humanoides Imagina al seu institut.
Aspectes més rellevants del projecte
-Desenvolupa eines, metodologies i recursos educatius per afavorir l'excel·lència de l'alumnat en tecnologia,ciències i matemàtiques a través de la robòtica i el suport documental de continguts.
-Fa una proposta efectiva i de baix cost, assumible per a l'economia dels centres educatius.
-Pretén observar iavaluar els processos d'aprenentatge i motivació de l'alumnat davant les propostes de projectes.
-Contribueix a la integració de les TIC i les TAC en els centres docents.
-Fer conscient a l'alumnat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Imagines
  • imagine
  • Imaginar
  • Imagine
  • Imagina
  • imaginismo
  • imagine
  • Imagine

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS