plantilla memòria tècnica

Páginas: 3 (533 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2014
MEMÒRIA TÈCNICA DEL PROJECTE: L'ASCENSOR

1 .- PORTADA ( Ha d'incloure els següents punts: )

NOM DEL PROJECTE
AUTOR ( nom i cognoms )
CURS
DATA INICI
DATA FI

2 .- ÍNDEX
3.- PROPOSTADE TREBALL
Indicar quina ha estat la proposta per a realitzar el projecte i les condicions que ha de complir l'objecte tecnològic.


4 .- MEMÒRIA DESCRIPTIVA
Descripció general de l'objecteBuscar informació sobre l'objecte tecnològic: què és?, Per a què s'utilitza?, Com funciona?, Quines són les seves parts o components?, Quines són les seves principals característiques?, Tipus, ect ..Descripció tècnica de la solució adoptada
Explicar què s'ha construït, fent referència a les peces que formen l'objecte (segons el nombre de peça que apareix en els plànols). La descripció esdividirà en diversos apartats, segons el tipus de projecte.
Estructura resistent: descripció dels elements que serveixen de suport.
Mecanismes de transmissió del moviment: definició del tipus de mecanisme, elements que el componen, relació de transmissió i, si s'escau, transformació del moviment. En el document Plànols es representarà un esquema del mecanisme.
Circuit elèctric : identificació delselements o operadors elèctrics que componen el circuit indicant el tipus de connexió entre ells. En el document Plànols es representarà un esquema del circuit elèctric.
etc

5 .- PLA DE FABRICACIÓExplicar com s'ha construït indicant, per ordre, totes les operacions que s'han realitzat i les eines que s'han utilitzat en cada cas. En aquest apartat s'han d'indicar tant les operacions defabricació de cada peça, com les de muntatge i comprovació. En cas necessari s'han d'indicar els problemes o errors detectats i com s'han solucionat.


6 .- LLISTA DE PECES
Per identificar cada part del'objecte i facilitar la seva descripció, a cada peça se li assignarà un número que serà el mateix amb el que apareix en els plànols. Al costat de aquest nombre s'ha d'indicar la seva denominació, el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plantilla Memoria 2014 2015
  • Plantilla De La Memoria De Pr Cticas
  • Plantilla Memoria P3
  • memoria tecnica
  • memoria tecnica
  • Memoria tecnica
  • Memoria Tecnica
  • Memoria Tecnica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS