PLANTILLA Per Entregar El Comentari

Páginas: 3 (704 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2015
Comentari de text:
Cognoms/Apellidos: Llopis Anglés Nom/Nombre: Elena DNI: 20922102 Z
Cognoms/Apellidos: Nom/Nombre:
DNI:
INTRODUCCIÓ (extensió màxima 150 paraules) :
William James vanàixer l’11 de gener de 1842, a Nova York i va morir el 26 d’agost de 1910, a Nova Hempshire. Va ésser un psicòleg, filòleg i pedagog estatunidenc. Fou també professor de psicologia en la universitat deHarvard, i fou el fundador de la psicologia funcional. Va tenir un paper important en la difusió del pragmatisme. Per altra part, el seu pensament es pot relacionar amb la doctrina que ell mateix vanomenar empirisme radical. D’entre les seves obres destaquem: Principis de psicologia (1890), una obra que tracta sobre psicologia científica, Les varietats de l’experiència religiosa (1902), desprésd’escriure aquesta obra se’l va considerar el fundador de la “Psicologia de la religió”. En 1904 va publicar ¿Existeix la consciència?, amb aquesta obra pretenia demostrar que el dualisme tradicional entreel subjecte y l’objecte era una barrera per una sòlida concepció de la epistemologia i havia que abandonar la autoconsciència com una entitat oposada al món material. Finalment, en 1907 va publicarPragmatisme, o explica que aquest és un mètode per amainar les disputes metafísiques que d’un altra manera serien interminables.
TEXT-ANÀLISI INTERN (extensió màxima 600 paraules):
- La part mésimportant i extensa. Comença per la idea principal o tesi central de l'autor. A partir d'ací, deriva les conseqüències que es desprenen. Comenta altres aspectes també abordats en el text.
El tema centraldel text són les emocions. La teoria de James-Lange és una hipòtesi sobre l’origen, la naturalesa i la transmissió de les emocions. La teoria proposa que l’escorça cerebral rep i interpreta elsestímuls sensorials que provoquen emoció, produint canvis en els òrgans viscerals a través del sistema nerviós autònom i en els músculs de l’esquelet a través del sistema nerviós somàtic.
La teoria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • plantillas para entregas de simulacros
  • Plantilla Formato Paneles Entregas
  • Comentario 3r trimestre plantilla
  • Plantilla comentario de texto
  • Plantilla comentario texto
  • Plantilla comentario de textos
  • Plantilla Comentario de texto
  • Guia per al comentari de text

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS