plastica

Páginas: 2 (453 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014
ARCA DE NOÈ

L'história de l'arca de noè la podem trobar entre els capítols 6 i 9 del llibre del Gènesis. Sabem que a partir de la creació d'Adam la humanitat es va anar corrompent durant deugeneracions descendint fins dedicar-se completament a la idolatria i el robatori.

Després de tot aixó Déu va decidir acabar amb l'ésser humà mitjançant un diluvi que duraria 40 dies i 40 nits. Desprésdel diluvi només es va salvar l'únic home just de la terra, aquest era Noé. Déu va instruir a Noé perquè construeixi una arca, i en aquella arca es pugui salvar ell amb la seva família, i un mascle iuna femella de cada espècie animal. Finalment el diluvi va parar, i després d'enviar un corb i un colom, comprova que les aigües han baixat i tots baixen a terra desde la muntanya Ararat. Quan vapasar tot aixó, Déu va triar el arc de Sant Martí com a senyal de que mai més tornarà a destruir la humanitat, i a partir d'aquest moments la humanitat haurà de seguir set lleis, mes conegudes com: LESSET LLEIS UNIVERSALS O LLEIS NOÁJICAS.

No Blasfemar contra Dios
No matar
No incurrir en idolatría
No tener relaciones sexuales prohibidas
No comer partes de un animal vivo
Instituir tribunalespara impartir justicia
No robar

Sis de les set lleis ja havien set otorgades a Adam i Eva. Abans la humanitat no podia consumir carn pero despres del diluvi Déu els hi va permetre poder-ne menjara causa de l'escassetat d'aliment, pero no havien de menjar parts d'un animal viu.

Segons els savis, ens diuen que de la història de Noé es desprenen importants lliçonc per a tota la humanitat; unad'elles té a veure amb la bondat, Noé era just i gràcies a aixó va aconseguir salvar-se, pero tot i així li faltava bondat.
Els savis també ens ensenyen que Déu va ordenar a Nóe a construir unaenorme arca enmig del no-res i allunyada del mar, d'aquesta manera la població havia de preguntar que pasaba i així corregir la seva conducta, pero Noé nomes fa cas a les ordres de Déu sense donar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El plastico
  • La Plasticidad
  • Plastic
  • plastico
  • plasticas
  • Plasticos
  • Los plásticos
  • El plastico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS