platí

Páginas: 2 (260 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2014
ESTIRAMENTS
Cames
(Quàdriceps)








20 segons cada cama
El quàdriceps es el múscul més potent i de major volum del cos humà. Es troba a la caraanterior del fèmur. S'anomena quàdriceps donat que té quatre caps musculars.
S’estira: hi ha diferents maneres però la que posarem en pràctica és la de la foto:Recolzem una cama més endarrere amb el genoll tocant al terra i l’altre la dobleguem i l’estirem endavant, tant com puguem.
(Abductors)







S’estira: És unmúscul originat en la branca inferior del isqui i del pubis, i en la tuberositat isquiàtica, inserint-se en el tubercle adductor i línia aspera del fèmur

Assegut aterra. Flexionar els genolls i ajuntar els peus mantenint les plantes unides. Agafar els peus i dirigir-los cap les cuixes el màxim possible. Posar els colzes sobre elsgenolls i empènyer les cames cap a terra.

Braços
(Pectoral i bíceps braquial i tríceps braquial)




















Pectoral, es pot referir aque fa al pit, a la cavitat pectoral. També als músculs pectorals, es comparteix en 2:
• Pectoral major
• Pectoral menor

S’estira: Una cama avançada. En aquestaposició una mà agafa a l'altra per darrere de l'esquena. Porteu els braços cap enrere i amunt fins notar la tensió en la part anterior de l'espatlla.(Braquioradial)







El múscul braquioradial, també anomenat múscul supinador llarg és un dels músculs posteriors de l'avantbraç.
S’estira: Posa’t de quatre grapes comveus al dibuix, les mans mirant cap als genolls, amb els dits polzes a l’exterior, mentre et mous enrere, com si volguessis seure sobre les cames. Durant 20’.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el plati
  • Platiando con Dios
  • Los Tamales...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS