plegat

Páginas: 2 (368 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2015








Plega’t Plega’t
-Introducció:
He elegit la cançó de “Plega’t Plega’t” que es una cançó popular catalana i es molt senzilla de aprendre. Aquesta cançó seria per a xiquets de 3º o4º de primària perquè comencen tocar la flauta i començar amb dos notes molt simples com son “sol i mi”.
Al ser de dos notes poden tocar-la amb qualsevol instrument com el xilofon però en aquesta casla tocarem amb la flauta per a practicar. També es fàcil a l’hora d’interpretar les notes ja que la partitura es tracta de un compàs 2/4 amb un silenci de negra al final i cada figura val un temps jaque es tracta de negres.

-Metodologia:
El que primer farem serà cantar la cançó sencera , després per a que comencen a aprendre la cançó serà ensenyar-la per fragments i que el xiquetsrepeteixen (joc de l’eco) i així es pot treballar la imitació rítmica , melòdica. Per a que sigui mes fàcil i entretingut per a que acaben de saber completament la cançó es jugarà al joc depregunta-resposta.
Aquest joc consisteix en que la classe es dividirà en dues parts i una banda cantaran “plega’t plega’t paperet” i l’altra banda contesta “ i farem un ocellet” ,desprès “plega’t plega’tpaperot “ i contesten “i farem un ocellot”.
Com ja sabran els xiquets la cançó cantada passarem a tocar-la amb un instrument com es la flauta o també podria ser el xilofon ja que es una cançó que solesconté dues notes “ sol i mi” i així es van familiaritzant poc a poc amb a la flauta . Primer de tot es farà el mateix que hem fet abans cantant-la i tocarem primer la flauta amb la partitura per aque els xiquets senten la melodia. Desprès la tocaran els xiquets mentre el mestre pot dir les notes i fent amb la ma els gestos de les notes “sol i mi”.
Per últim, deixen el mes difícil per al finali el que faríem seria que els xiquets sense l partitura davant interpretaren la cançó amb ala flauta i el mestre sols faria els gestos de les notes “sol i mi” i cantaria la lletra de la cançó....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El perque de tot plegat
  • Perque de tot plegat
  • El Perquè De Tot Plegat
  • el sentit de tot plegat
  • Resum El perquè de tot plegat
  • el per que de tot plegat
  • El perque de tot plegat
  • El perquè de tot plegat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS