pobbk

Páginas: 2 (273 palabras) Publicado: 29 de abril de 2014
LOS REBELDES DEL SWING

En la pel·lícula de “Los rebeldes del swing” es pot apreciar una gran presencia sociològica ja que tracta moltesinstitucions, una d’elles la política, ja que es veu perfectament com els que manen i tenen la “veu cantant” o poder, són capaços de fer tot el que fanper implantar uns ideals així doncs, negant la llibertat de pensament.
També en la pel·lícula es veu com el protagonista, en Peter, lluita per unsideals i no es deixa arrossegar per el nazisme, tot el contrari que el seu amic Thomas, qui sucumbeix al nazisme fins tal punt d’apallissar al seuamic.. Per tant es pot veure com a en Peter se l’ha EDUCAT i ha desenvolupat un sentit crític per prendre ell decisions.
Alhora es pot apreciarcom: un grup social, Els nois Swing, lluiten per mantenir els seus ideals i lluitar contra el nazisme. Aquest grup esta molt unit i molt benorganitzat, ja que, fins i tot tenien una clau secreta que havien de fer per saber que eren nois swing, el problema, com es veu a la pel·lícula es quealguns dels nois Swing es converteixen o són forçats a transformar-se en nazis (Joventuts Hitlerianes).
Acabar amb aquest comentari amb una frase dela pel·lícula, on el Peter li pregunta al Thomas:
Renunciaries a la seguretat de la teva existència només per ser tu mateix?
Tot i la incertesai les decisions difícils que comporten apostar per la teva identitat, escolta la teva ètica i el teu interior, jo sempre ho he tingut clar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS