poemas

Páginas: 3 (677 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014


L'avortament

L'avortament:És la interrupció espontània o provocada de l'embaràs. És la interrupció provocada del desenvolupament vital de l'embrió o el fetus, amb assistència mèdica o sense,i en qualsevol circumstància social o legal que es realitzi abans que la gestació hagi assolit les 20 setmanes.

El meu punt de vista
És a dir, que la dona avorta o perquè vol interromprel’embaràs, ja sigui per força o voluntat, i ja sigui desitjat o no. També pot ser espontani i no sigui decisió de la dona, sinó una pèrdua no esperada del nadó per varies causes.
L'avortament voluntari: És unpunt que s'ha discutit durant molt de temps i s'ha debati’t sempre, ja que alguns pensen que el fet de que un nadó no sigui desitjat,la pròpia mare té dret a avortar, en canvi d'altres pensen que el fetde legalitzar la llei de l'avortament fa que morin molts nadons al pas del temps.
L'avortament espontani: És un avortament inesperat, a vegades pot ser causat expressament per la dona o pot ser unsimple accident la pèrdua del nadó. L'avortament espontani pot ser discutit de dos maneres, si la dona ho fa accidentalment per perdre el nadó es una causa d'avortament mes brusca ja que esta avortantperò fingeix que és un accident. Per altre banda penso que és més preferible legalitzar la llei i així no haver d'avortar el nadó d'aquella manera.

Afectes a la dona: El primer afecta que té ladona es psíquic, mentalment una dona no està contenta ni bé com per avortar tan fàcilment, el fet d'avortar suposa una gran decisió i un record que queda gravat al resta de la seva vida. El segon afectaés físic, durant un temps desprès de l'avortament la dona passa per un període de afectes, no menjar, estar pensant en la decisió que va prendre, pensar que si hagués pres un altre decisió que haguéspesat, pensar en tot menys en ella mateixa i deixar de cuidar-se durant el període de tortura mental que passa.
El tercer afecta, és tot el seu entorn, la gent i les seves opinions, la feina...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Poemas
  • Poemas
  • Poemas
  • Poemas
  • Poemas
  • Poemas
  • Poemas
  • Poemas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS