Poemes guillem berguedà

Páginas: 4 (981 palabras) Publicado: 2 de enero de 2014
Nom del científic
Albert Einstein

Data de naixement i defunció si és el cas
 14 de marzo de 1879 - Princeton, Estados Unidos, 18 de abril de 1955

Biografia i una fotografia

Va néixer ala ciutat alemanya de Ulm, cent quilòmetres a l'est de Stuttgart, en el si d'una família jueva. Els seus pares eren *Hermann Einstein i Pauline Koch. Hermann i Pauline. Pauline tocava el piano i li vatransmetre al seu fill el seu amor per la música, entre altres qualitats com la seva "perseverança i paciència". Del seu pare, Hermann, també va heretar certs caràcters com la generositat il'amabilitat que va caracteritzar a Albert. Premiat amb un Nobel, famós per ser l'autor de les teories general i restringida de la relativitat i per les seves hipòtesis sobre la naturalesa corpuscular de lallum. És probablement el científic més conegut del segle XX.va passar la seva joventut a Munich, on la seva família posseïa un petit taller de màquines elèctriques. Ja des de molt jove mostrava unacuriositat excepcional per la naturalesa i una capacitat notable per entendre els conceptes matemàtics més complexos. Als dotze anys ja coneixia la geometria d'Euclides.

A l'edat de 15 anys, quan laseva família es va traslladar a Milà, Itàlia, a causa de successius fracassos en els negocis, Einstein va abandonar l'escola. Va passar un any amb els seus pares a Milà i va viatjar a Suïssa, on vaacabar els estudis secundaris, i va ingressar en l'Institut Politècnic Nacional de Zurich.

Durant dos anys Einstein va treballar fent classes particulars i de professor suplent. En 1902 va aconseguirun treball estable com a examinador en l'Oficina Suïssa de Patents a Berna.



A quin camp de la ciència es va dedicar
Albert Enstein va ser un dels físics més grans de tots els temps, encaraque no només va dominar l'aspecte científic, també va ser filòsof i en alguns moments de la seva vida consciencia del nostre temps. Va ser capaç de contradir idees científiques que fins a aquest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guillem berguedà
  • Guillem De Bergueda
  • Comentari De Text: Guillem De Berguedà
  • "Cansoneta leu e plana" Guillem de Berguedà
  • Guillem de berguedà
  • Guillem de Berguedà. Cançoneta lleu i plana. Comentari.
  • trobador guillem de bergueda
  • comentari de text de La Cançoneta Leu e Plana de Guillem de Berguedà

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS