POESSIA

Páginas: 2 (428 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015


Sempre he pensat que la poesia és la millor manera d'expressar el més intim s'una persona amb un llenguatge molt més profund que el rutinari de conversa o narratiu, per això penso que elspoetes son d'una altre meca de pasta tenen una manera també diferent de veure el mon, potser són estranys o diferents als altres però també potser que siguin millors i amb un esperit diferent i mésmelancòlic


Què és la poesia?
Penso que la poesia és la millor manera d'expressar un sentiment intim, i d'alguna manera d'explicar la realitat amb una forma d'expressió totalment diferent a laconvencional.

Com deu ser algú que escriu poesia?
Crec que aquesta persona o millor dit poeta, és completament normal però amb la diferencia que sap descriure els seus sentiments amb la poesia.

De quès'ocupa la poesia?
La poesia s'ocupa de l'anima.

I els poetes?
D'expressar l'anima amb el llenguatge de la poesia.


ÀNGEL GUIMERÀ (1845 - 1897)

"CATALUNYA, POBRA MARE"
Catalunya, pobramare,
no et sento els glatits del cor!
Qui t'ha vist i qui et veu ara!
Un temps lluitant per l'honor:
avui amb fang a la cara,
cercant només grapats d'or!

dividit en, si mésno, dos paràgrafs, seguits del poema que hauràs triat.
1. redactat amb formalitat i correcció gramatical i ortogràfica. No oblidis passar-hi el corrector abans de publicar-lo.
2. en què parlis de lateva idea inicial sobre la poesia i els poetes en relació amb alguna de les idees dels text i del vídeo consultats. Indica si t'han sorprès o t'han descobert alguna cosa nova i quina; si t'hanconfirmat les teves idees i per què; si... En qualsevol cas, no oblidis establir amb claredat una relació entre les teves paraules i el contingut de l'article i del vídeo.
3. en què incloguis el poema quehas trobat a la xarxa (es valorarà l'originalitat de la tria i que no es repeteixin els dels altres companys), i
4. en què expliquis dues o tres raons que t'han fet escollir-lo.
En la teva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS