polles

Páginas: 3 (724 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2013
ACTIVITAT 1.
A)
L'interruptor si esta obert els electrons no poden passar, pero quan el tancam els electrons arriben a la bombeta (receptor) i fa llum. La pila gernera un voltatge de 4'5 V, per labombeta passa una intensitat de 45 mA i te una potència de 203 mW.
B)
L' interruptor si esta obert els electrons no poden passar, pero quan el tancam els electrons arriben al motor (receptor)i elmotor gira. La pila genera un voltatge de 9 V, per el motor passa una intensitat de 459 mA i té una potència de 4,13 W.
C)
El pulsador obert si està obert els electrons no poden passar, però quan eltancam, els electrons arriben al brunzidor (receptor) i el brunzidor sona. La pila genera un voltatge de 6 V, per el motor passa una intensitat de 25 mA i té una potència de 0'15 W.
D)L'interruptor si està obert els electrons no poden passar, però quan tancam, els electons arriben a la bombeta (receptor) i fa llum. La pila gernera un voltatge de 6 V, per la bombeta passa una intensitat de 60mA i te una potència de 0'36 W.
E)
El pulsador obert, si està obert els electrons no poden passar, però quan el tancam, els electrons arriben a la bombeta (receptor) i la bombeta il·lumina. La pilagenera un voltatge de 7 V, per la bombeta passa una intensitat de 70 mA i té una potència de 0'49 W.
F)
El pulsador tancat, si pitjam els electrons no poden passar, però quan no pitjam, elselectrons arriben a la bombeta (receptor) i la bombeta il·lumina. La pila genera un voltatge de 7 V, per la bombeta passa una intensitat de 70 mA i té una potència de 0'49 W.



ACTIVITAT 2.
Quepassaria si connectéssim un amperímetre en paral·lel?
Que el circuit explotaria.
Copia l'esquema al teu quadern.
Intenta explicar què succeirà en tancar l'interruptor mirant l'esquema.
Despréssimula-ho i observa el que succeeix.
Explica què ha passat i per quin motiu
En el circuit de l'ACT. 2 el que passa és que el circuit peta ja que el generador (pila) de 2 V de intensitat, i degut a que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pollos
  • pollo
  • pollo
  • pollo
  • POLL
  • pollo
  • pollos
  • pollo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS