Popopo

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
Guillermo Ruiz Pérez
1º Batxillerat B


La Grafología

FINALITAT:

La finalitat de la Grafología: és descriure la personalitat d’una persona i determinar les característiques generals delcarácter, també sobre el seu equilibri mental i fisiológic, també l’origen de les seves emocions, el seu tipus d’inteligència i aptituds professionals mitjançant l’exàmen de l’escriptura manual.Però lafinalitat més important d’aquesta pseudociència és diagnosticar el grau de salut o enfermetat física i mental.

MISSATGE PUBLICITARI:

En tots els anuncis ja siguin per televisió o per Internet,tenen a veure amb la grafología. Excepte els anuncis fets per ràdio, ja que no tenen cap tipus de efecte visual.

JUSTIFICACIÓ:

Els anuncis visuals, per tant els que es retransmeten per Internet oper televisió tenen a veure directamente amb la grafología. Quan en un anunci es vol transmetre una idea s’hi necesita una bona publicitat un bon logo que mostri adequadament els valors de l’empresa idel producte i axí fer que el receptor de la publicitat capti l’idea.

BASE CIENTÍFICA:

Encara que s’ha intentat demostrar científicamente que la grafología és una pseudociència i els científicsal segle XX van mostrar interès en aquesta pseudociencia es va demostrar que no era una ciència per tant va quedar englobada en pseudociències.

CRÍTICA PERSONAL:

Aquesta pseudociència m’hasorprès i em sembla molt interessant encara que s’hagi demostrat que no és una ciència. És un tema amb molta lògica i amb bases que demostren la validesa d’aquest tema, a partir del cràni s’hi podendescobrir característiques de la persona. Però el que veritablement la fa important és en l’àmbit de criminologia per comparar escrit i axí poder identificar i analitzar escrits de víctimes.Bibliografía:

Mauricio Xandró. Grafología Superior. Editorial Herder, 1979.
Alicia Martínez - Leticia Perinat. Grafopsicología. Tu escritura eres tú. Manual de autoaprendizaje. Volumen I y II. Edit....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • popop
  • Popop
  • Popop
  • popopo
  • POPOPO
  • popopo
  • popopo
  • popop

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS