Portada TR copia

Páginas: 42 (10449 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2015



ELS DJ I LA MÚSICA ELECTRÒNICA
Treball de recerca 2n Batxillerat





























Part teòrica:
1.- introducció * no
2.- Què és un DJ * si
3.- Història si
3.1 Primers DJ si
3.2 Estils: si
3.2.1 Inicials si
3.2.2 House si
3.2.3 Dance si
3.2.4 EDM si

4.- Resultats enquesta (comptabilitzats, gràfiques, conclusions...) no

5.- Material necessari: si
5.1.-Hardware (aquí dins lestaules).... si
5.2.-Software..... si

6.- Preparació d’una sessió. Passos a seguir en l’elaboració d’una sessió (ordre que segueixes....) no

6.1 Tipus de sessions (posa subapartats) no
6.2 Tipus de música a mesclar si
6.3 Tècniques a utilitzar (posa subapartats) si

7.- Entrevista amb un DJ.- Dades d’interès (on estudiar......) no si





1.INTRODUCCIÓ

El món dels DJ i de la música electrònica emva començar a cridar l’atenció a 2n de la ESO amb l’edat de 13 anys. Me’n recordo força be com en una classe de àmbit social ens van deixar escoltar música mentre treballàvem. Un amic va insistir en posar una emissora anomenada Flaix FM. Fins a aquell moment jo desconeixia tant l’emissora anomenada com la música que hi posaven, però aquella mateixa tarda vaig buscar les cançons que havíemescoltat durant aquella hora i vaig descobrir una sensació agradable, vaig entendre doncs que la música m’agradava molt mes del que creia.
A partir d’aquell dia i fins a dia d’avui he descobert aquesta tipologia de música ambientada en la tecnologia moderna de nous estris tecnològics com ara be els ordinadors o les taules de mescles. He fet un recorregut en el treball de la música començant per laexperimentació en la mescla de cançons i acabant, a dia d’avui, en la creació pròpia de cançons mitjançant programes avançats propers a el que vindria a ser un estudi de música i gravació de so.
Degut a aquesta devoció per la música electrònica, per l’art de la mescla de cançons, el joc de sons musicals, etc, porto a terme aquesta recerca. A dia d’avui i iniciant aquest treball, la meva hipòtesis esbasarà en una pregunta que molt cops m’he fet: Per ser dj professional, reconegut, cal tenir una base d’estudis reglats?
En base a aquesta pregunta donaré inici a la meva recerca, partint de la base que des de el meu parer no calen estudis reglats per ser un gran DJ, i que l’únic element clau per ser-ho serà el propi talent.
Per entendre millor aquest món i per donar resposta a la meva hipòtesism’endinsaré de ple en la seva història, coneixent a els primers DJ així com la seva evolució al llarg de la història, coneixeré les tècniques de treball, els elements necessaris perquè un DJ porti a terme el seu treball, passant per la història de la música electrònica i ho relacionaré tot amb enquestes, per saber el coneixement que la gent, en edats, te d’aquest món i amb alguna entrevista per podersaber una mica mes de tot plegat mitjançant experiències pròpies. Finalment revisaré les biografies de els principals DJ del món per verificar o donar per errònia la meva hipòtesis.







2.QUE ÉS UN DJ?

Segons el diccionari de la llengua espanyola, un “disc jockey” es aquella persona que s’encarrega de l’equip de so i de la selecció de les peces en una emissora de radio, una discoteca o unaltre establiment.
Altres fons defineixen a un dj com aquella persona que te per ofici seleccionar i posar discos en una discoteca o una emissora de radio, o també ho tenim definit com aquell artista o music que cre, selecciona y/o reprodueix música gravada pròpia de altres compositors per a una audiència.
Originalment, el terme “disk” es referia a discs fonogràfics, mentre que “disc” al·ludeixmes be a vinils o CD’s, sent una expressió mes representativa en la època contemporània. Avui en dia, el terme engloba qualsevol tipus de reproducció de música, independentment de la font.
Totes aquestes definicions són acertades però realment la tasca de un disc jockey avui en dia es la de punxar en si mateix. Aquí és on resideix la primera peculiaritat dels djs, viuen en gran part de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Archivo de Tr mite copia
  • 5 Fuerzas De Porter Presentacion Copia
  • Tr Mites De Importaci N Copia 1
  • PORTADA TESIS Copia En Conflicto De Ir Hellip
  • TRANS_DIRGEN PNP 2015 EFECTIVOS NO PORTAN SU MARBETE Copia
  • 17 Canciones copiadas de porta
  • Tr Obtenci N De Informaci N Empresarial T1 Copia
  • Tr

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS