povilga de londres

Páginas: 2 (305 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2013
Pena de mort
1. Explica quin és el delicte comés per Poncellet i quin estat es trobava quan el va cometre.Quina era la seva situació familiar?
El delicte comés perPoncellet va ser disparar a una parella de jovens al camp i viola a la boixa. El estat en que es trova Poncellet quan realitza el delicte esta sota la influencia de lesdrogues. La situación familiar era que eren pobres.
2. Com fou la seva defensa durant el judici? Tengué un advocat amb experiència? A quina pena de fou condemnat el seucompany?
En el judici el varen comdenar a cadena perpetua i a la pena de mort.El seu advocat no tenia experiencia. El seu company va rebre cadena perpetua.
3. Explica lareacció dels familiars de les víctimes i la reacció de la família del presoner.
La reacció dels familials de les víctimes es de tristesa, sorpresa i de engoixa de vore a lamonja ajudant al presoner . La reacció de la família del presoner era de tristesa en vore que anaven a matar a Poncellet.
4. Poncellet és condemnat a morir per injeccióletal. Quina información es dóna sobre aquesta sobre el reu?
La primera injecció té un efecte ràpid i fa perdre el coneixement ; la segona paralitza el diafragma i el deixasense respiració; i la tercera provaca un par cardiovascular i així la mort.
5. Realitzauna reflexió personal sobre els continguts de la pel.lícula.
En aquestapel.lícula esclar que vol donar a entendre el pensament de la família del presoner però per l’altra part també el pensament de les famílies de les víctimes. El que vol donar aentendre es que està en contra de la pena de mort, i vol sencivilitzar al públic dela vida i la família del presoner.


José Domingo Torres Vicaria
Melania Raposo Diaz
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Londres
  • londres
  • Londres
  • Londres
  • Londres
  • En Londre
  • Londres
  • Londres

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS