ppppppppppppppppppp

Páginas: 3 (501 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2015
Benvolguda Natàlia,

Hem rebut el seu currículum vitae, per tal d’obtenir la titulació necessària pel treball que vostè està cercant, hauria de seguir els estudis fent un batxillerat, quepersonalment, li recomanaria fer el social ja que podria agafar les matèries específiques d’empresarials i un cop acabat els dos anys de batxillerat, per preparar-se més pel treball que li oferim, seriaconvenient que vostè realitzes un CFGS AIF que vindria a ser un cicle formatiu de grau superior en administració i Finances. A part de realitzar els cursos d’administració, també li convindriarealitzar un curs d’anglès per així tindre més opcions en el món laboral.

Amb les seves capacitats i el seu entusiasme per continuar el estudis, l’animem a aconseguir la formació. Un cop acabat aquestsestudis et pregaríem que es posés en contacte amb la nostra empresa per tal d’arribar a un acord.

Atentament, ECONatura.

Benvolgut Ricard,

Hem rebut el seu currículum vitae, per tald’obtenir la titulació necessària pel treball que vostè està cercant, hauria de seguir els estudis del batxillerat que ja està realitzant. Desprès d’aconseguir el batxillerat, li recomanaríem realitzar lacarrera AEDETP , Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional, per aconseguir uns coneixements més amplis en el món dels cultius.

Amb les seves capacitats que ens ha esmentat, l’animem aaconseguir la formació. Un cop acabat aquests estudis li pregaríem que es poses en contacte amb la nostra empresa per tal d’arribar a un acord.

Atentament, ECONatura.

Benvolguda Adriana,

Hemrebut el seu currículum vitae i per tal de obtenir la titulació necessària pel que vostè vol, hauria de seguir els estudis realitzant un batxillerat científic i després estudiar dietètica, en el casde que vostè li costés molt el batxillerat científic, hi hauria una altre opció, que seria fer un cicle de Formació professional de grau mitjà en indústries alimenticies, i un cop acabat aquest,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ppppppppppppppppppp

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS