Praaa

Páginas: 3 (667 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2012
xdds

[pic]














FARTLEK

·Que és el fartlek?
El "fartlek" prové del suec i vol joc amb la velocitat. Va ser desarollat per un preparador físic Gösta Holmér, on mes tardva ser adoptat per molts fisiòlegs
El Fartlek es un tipus de carrera continua amb cambis freqüents en el ritme .Consisteix en una carrera ininterrompuda/contínua amb cambis de ritme tan freqüentsrealitzada en en qualsevol terreny.

·Tipus de fartlek:

Per distància: forma de fartlek utilitzada normalment en atletisme en pista, ciclisme en pista i en natació.  Els canvis deritme vénen donats per les  distàncies.

Per temps: és la forma típica d'entrenament de canvis de ritme.

Per pulsacions: es pot dir que la més nova ja quals només cal un pulsòmetre per poder realitzar correctament.Per terreny:  S'utilitzen les rampes com zones intenses i les costes avall o els plans com a zona de recuperació.


·Perqué entrenem fen “Fartlek”?

-Millora del sistema cardiovascular-Millora la resistència general i especifica

-Facilita el coneixement de les capacitats de cada esportista

-Per entrenar sistemes anaeròbics




Sessió d’entrenament

El grup serà dividit entres grups on faran els respectius exercicis amb el seu monitor respectivament( Oscar Heis, Marc Vera o Franc Fortes)

·Ca lentament

Abans de fer cap exercici la classe farà dues voltes al migcamp per no sofrir ninguna lesió. Despres d’aquestes voltes es faran uns estiraments que aniran d’adalt a baix però poder començar a fer exercici en una bona condició.

Constarà de 3 exercicis de calentament ( A, B, C).


Els exercicis de ca lentament seran rotatius per grup de Exercici A a B i de B a C i de C a A. Amb una sola repetició del exercici


·Exercici A:Títol:zig-zag + passada
Duració: 5’
Explicació: Tots els membres del grup estaran situats en el punt A i aniran corrent fent “zig-zag” augmentant la velocitat progressivament en cada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Praaa
  • praaa
  • El praaa
  • Praaa tuii

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS