practica

Páginas: 2 (455 palabras) Publicado: 1 de enero de 2014
Descripcció dels factors i de la resposta



Disseny experimental plantejat
Resposta, mesura i fiabilitat dels aparells de mesura

La variable resposta que s’ha triat per al nostreexperiment és la quantitat de grumolls que es genera en la preparació d’un got de llet amb ColaCao. Per tal de mesurar aquesta variable, un cop acabada la preparació del got de llet, el batut seria colat ies contarien la quantitat de grumolls dipositats sobre la reixa del colador.
Per a aquesta preparació s’ha utilitzat l’eina ‘Aserecao’, aquest dispositiu permet la barrejar els ingredientscontinguts dins del got amb facilitat i de forma uniforme. Per realitzar la barreja dels ingredients s’ha d’estirar i empènyer consecutivament una barra vertical que permet la rotació d’una turbina que remoula llet, el nostre equip ha considerat oportú realitzar sempre 5 sacsejades per a tots els experiments.
A l’hora de decidir quina quantitat de llet s’utilitzaria per a realitzar els experiments, esva escollir una quantitat de llet que sobrepassés la turbina per tal que tota la substància fos remoguda. Concretament el propi got de ’l’Aserecao’ ja portava una línia de calibratge equivalent a250mL que ja superava el nivell proposat i que és la que s’ha utilitzat per mesurar la quantitat de llet de forma directa per a totes les experiències.
D’altra banda, s’ha intentat agafar una quantitatde ColaCao prou similar a la de dues cullerades petites. Per tal d’introduir sempre la mateixa quantitat de ColaCao al got, que se suposa una variable altament significativa per a aquest estudi, s’hautilitzat l’ompliment a ras de tres taps d’ampolla en tots els casos.
Una variable que es va decidir estudiar-ne la seva influència sobre la resposta és la temperatura de la llet. Per tal defixar-ne dos nivells interessants per aquest estudi, es va decidir agafar llet acabada de treure de la nevera i, altrament, llet que, acabada de treure de la nevera també, s’ha escalfat un minut al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Practicas
  • Practicas
  • Practicas
  • Practica
  • Practica
  • Practica
  • Practica
  • Practicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS