Practicas De Macroeconomia

Páginas: 2 (321 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2013
John Smeaton, (1724–1792) va ser un enginyer civil anglès reponsable del disseny de ponts, canals, ports i fars. També va ser un enginyer mecànic i un físic eminent. Se'l considera el pare del'enginyeria civil.
Estava associat amb la Lunar Society.(club de reunió d’intel·lectuals)
Biografia
Smeaton nasquè a  Anglaterra. Després d'estudiar s'uni a la companyia d'advocats del seu pare, però hodeixà per a dedicar-se a la confecció d'instruments matemàtics, desenvolupant, entre d'altres instruments, un piròmetre per usar-lo en la navegació marítima.
Va ser escollit membre de la RoyalSociety i més tart guanyà la Copley Medal per la seva recerca en la mecànica de la roda hidràulica i dels molins de vent. L'any 1759 va escriure "An Experimental Enquiry Concerning the Natural Powers ofWater and Wind to Turn Mills and Other Machines Depending on Circular Motion" sobre la relació entre la pressió i la velocitat en objectes que es mouen en l'aire conceptes desenvolupats en el 'Coeficientde Smeaton'.
…………………………………………………………………………………………………………..
Era partidari de la teoria vis viva de Gottfried Leibniz, que és una primera formulació de la conservació de l'energia.Recomanat per la Royal Society, Smeaton dissenyà el tercer far d'Eddystone (1755–59). Va redescobrir i desnvolupar el ciment, cosa que va conduir a la invenció posterior del ciment Portland.
Enginyermecànic
Va idear un enginy hidràulic i un molí hidràulic. Va millorar la màquina atmosfèrica de Thomas Newcomen, posant-ne una a la mina de Chacewater, el 1775. El 1789 Smeaton aplicà una ideade Denis Papin, per usar una bomaba de força per mantenir la pressió i aire fresc dins una campana.
A més de pertànyer a la Lunar Society fundà la Societat d'Enginyers Civils el 1771. Va ser qui va encunyarel terme Enginyers Civils (civil engineers) per distingir-los del enginyers militars graduats a lacadèmia militar de Woolwich. Després d ela seva mort la Societat va ser rebatejada com Smeatonian...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Practica Macroeconomia
  • Practica Macroeconomia
  • Practicas bloque 1 macroeconomia
  • Práctica 1
  • Practica macroeconomía 1
  • practica 1 macroeconomia
  • TRABAJOS PRACTICOS DE MACROECONOMIA
  • Macroeconomia caso practico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS