Precious Treball Video

Páginas: 4 (933 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2015

Precious





Jessica Carrasco
Sara Marín
Anais Arcediano
Fecha de entrega: 16/12/2014
1ºA Integració Social, Atenció a les unitats de convivència

1 – Explica perquè es una família problemática:tipus de família, estil educatiu de la mare justificant el perquè, quins són l’origen i les conseqüències dels problemas.
La família de Precious és un tipus de família monoparental on conviu la marei la filla juntes. El pare no conviu amb elles ja que només va quan ell vol i per abusar sexualment de la seva filla, el pare es periferic.
A causa de problemes causats en el passat i afegint que elpare passa poques hores a casa, l'estil educatiu que exerceix la mare és un estil negligent ja que Mary Lee no s'implica en l'educació de Clarieece .
Pot ser a causa que la mare de Mary no fos proucapaç d'imposar una norma a temps , pot ser que li faltés un pare al que li imposessin o davant la impotència de Mary per sentir valorada i estimada i veure que l'home al que ella volia començava aabusavar de la seva filla.
Mary Jones, la mare de Precious abusa d’ella sexualment, físicament i psicològicament . Aquesta elecció cruel després va modelar tota la seva identitat. Juntament amb això ellava adoptar la idea que per haver estat humiliada sexualment i maltractada en benefici del plaer d'una altra persona és mereixia el dret a humiliar i maltractar a la seva filla a canvi del seu propiplaer sexual. És tracta de la propietat i de la dominació en els nostres espais més íntims i impulsa una part exageradament del comportament sexual dels homes encara que en aquest cas es veu claramentque anima a una abusadora femenina. A causa de tot això Claireece és maltractada , abusada i i humiliada pels membres de la seva família .
Les consequencies que te es que al final de la película esveu a Precious amb els seus dos fills i la mare d’ella volia estar amb ella pero no, s’acaba anant sola.

2-Explica l’evolució del personatge principal Precious, com va reconstruint-se com a persona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS