Precious

Páginas: 4 (902 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2010
1. Resum de la visita

El dia vint-i-dos d’octubre d’aquest any, vam anar a SPOTT. A l’entrada, vam esperar a una educadora social, Natalia, que ens va explicar en que consistia SPOTT, quins erenels seus projectes, que feien, els diferents suports de les polítiques del benestar, les línies d’actuació... Al final de la visita, ens va fer una ruta mostrar-nos els diferents departaments quecomponen aquest centre, com ara, les diferentes sales per atendre a les persones individualment (el dentista, la infermeria, les consultes dels psicòlegs, ...)
En primer lloc, començarédient que SPOTT, és un centre comunitari d’atenció a les persones que tenen problemes amb la drogodependència, donen suport a les seves famílies mitjançant informació de com han de tractar aquestproblema i com han d’actuar. Es va crear per la Diputació de Barcelona al 1981, on va ser el primer servei d’atenció ambulatòria de les drogodependències en el nostre país. És el primer centre públic quees diferencia dels altres, ja que tothom hi pot accedir sigui d’on sigui i del lloc on pertanyi, a comparació amb el centre d’Hospitalet de Llobregat, on només hi poden accedir aquells que es trobenempadronats en aquesta localitat. Aquest centre té una sèrie d’objectius, un d’ells, és el disseny, l’elaboració i l’avaluació de plans i programes de prevenció comunitaris sobre ladrogodependències. Un altre motiu, l’abordatge integral de la dependència a substàncies des d'una perspectiva individual, familiar i grupal. L’últim projecte, és la promoció i la coordinació d'experiències municipalsen prevenció i reinserció.
En segon lloc, parlaré dels serveis i projectes de la unitat d’assessorament i prevenció. És el principal programa que ha creat una pre-xarxa de prevenció endrogodependències amb un seguit d’objectius que són: treballar un model per millorar els assessoraments dels plans, els programes i el projecte de prevenció de drogues en l’àmbit municipal. Un altre, són les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious
  • Precious

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS